Sommarlovskryssning

– med Harmony of the Seas i Medelhavet

Arkitektur, historia & fantastisk mat

Här väntar en härlig sjunätters kryssning ombord på Harmony of the Seas i västra Medelhavet. Avresa från populära Barcelona, "Kataloniens hjärta", som är en stad som verkligen har allt. Under kryssningen görs flera spännande stopp i Spanien, Frankrike och Italien, som bjuder på tapasbarer, elegant shopping, skönt strandliv, ett rikt kulturliv, vackra byggnader och ett pulserande folkliv.

Inkluderat i priset

  • Flyg t/r från Stockholm
  • Transfer flygplats - kryssningsterminal - flygplats
  • Kryssning 7 nätter i vald hyttkategori ombord på Harmony of the Seas
  • Helpension inkl. måltidsdryck (se nedan beträffande dryckespaket)
  • Aktiviteter, underhållning & barn- och ungdomsklubbar ombord
  • Skatter, avgifter & dricks

Besök fantastiska destinationer

Barcelona, Spanien

Härliga Barcelona har allt man kan önska sig av en stad. Fantastisk arkitektur, ett rikt kulturutbud, shopping, fotbollsmatcher i världsklass och tapasbarer i varje hörn. Är du sugen på sol och bad finns även en strand mitt i staden. 

Palma de Mallorca, Spanien

Palma har länge varit en favorit bland svenska resenärer och det är verkligt förståeligt. Här bjuds ett pulserande folkliv i pittoreska omgivningar, högklassig shopping, fina restauranger och fascinerande byggnader.

Marseille (Provence), Frankrike

Marseille är ett otyglat guldkorn som erbjuder mat, kultur, en rik historia och vackra stränder. Upptäck de många gamla byggnaderna, de små färgglada ekorna i hamnen och de eleganta butikerna.

Läs vidare om destinationerna här.

Komplettera med ett dryckespaket för obegränsad tillgång till dryck ombord.

På denna webbplats använder vi kakor (cookies) för att den ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.