Kryssningspaket för skolloven 2022

Vi har satt ihop fantastiska kryssningspaket för sportlovet, påsklovet, sommarlovet, höstlovet och jullovet 2022. Samtliga med Royal Caribbeans fartyg i den banbrytande Oasis-klassen, i Karibien och Medelhavet. När passar dig bäst att åka och vilket fartyg föredrar du?

Sportlovskryssning i Karibien

Njut av ett varmt och roligt sportlov ombord på giganten Symphony of the Seas i västra Karibien. Aktiviteter, underhållning och fantastisk mat ombord blandas med spännande stopp i Miami, Cozumel, Roatan, Puerto Costa Maya och Perfect Day CocoCay.

Symphony of the Seas

Påsklovskryssning i Karibien

Fira påsken ombord på Royal Amplified®-renoverade Allure of the Seas i östra Karibien. Aktiviteter, underhållning och fantastisk mat ombord blandas med strandliv, färgstark arkitektur och historiska ruiner i Miami, Puerto Rico, Bahamas och på St. Maarten.

Allure of the Seas

Sommarlovskryssning i Medelhavet

Börja sommarlovet med en kryssning i västra Medelhavet med Harmony of the Seas. Aktiviteter, underhållning och fantastisk mat ombord blandas med shopping, strandliv, rik kultur, vackra byggnader och ett pulserande folkliv i Spanien, Frankrike och Italien.

Harmony of the Seas

Höstlovskryssning i Karibien

Fly det begynnande höstmörkret med en kryssning i östra Karibien, med fartyget Symphony of the Seas. Aktiviteter, underhållning och fantastisk mat ombord blandas med spännande stopp på öarna Haiti och St. Thomas, och i Puerto Rico, Bahamas och Miami.

Symphony of the Seas

Jullovskryssning i Karibien

Fira julen ombord på Symphony of the Seas, i värmen bland öarna i östra Karibien. Aktiviteter, underhållning och fantastisk mat ombord blandas med färgstark arkitektur, skönt strandliv och gamla ruiner i Bahamas, Puerto Rico och på Haiti och St. Maarten.

Symphony of the Seas