50% på passagerare två med Costa

Passa på att boka din kryssning med Costa Cruises senast den 31:a oktober 2019 för att få 50% rabatt på passagerare nummer två. Erbjudandet gäller kryssningar med avresa från den 1:a september 2019 till den 30:e november 2020.

Costa Cruises är Europas idag största kryssningsrederi med för närvarande 12 fartyg i drift världen över, just för den europeiska marknaden. Fartygen har alla en unik karaktär och exklusiva tjänster men gemensamt för samtliga är att de byggts för att kombinera komfort, nöjen och fritid ”Costa style”. Ombord råder en tydlig italiensk stil, med en livlig atmosfär med mycket aktiviteter och levande musik, och du som gillar italiensk mat och livsstil har kommit helt rätt!

Erbjudandet
Har du aldrig kryssat med Costa Cruises tidigare, eller kanske aldrig kryssat alls, så är det perfekt att prova nu. Rederiet erbjuder nämligen 50% rabatt exklusivt för den andra passageraren som delar samma hytt, i kategorierna Basic och Comfort. Erbjudandet gäller på samtliga kryssningar med avresa från den 1:a september 2019 till den 30:e november 2020, undantaget kryssningar med Costa Firenze, World Cruises och Sydamerikakryssningar. Boka senast 2019-10-31.

Erbjudandet gäller i mån av tillgång, på individuella nybokningar. Kontakta oss för mer information och bokning! Du når oss via mail, per telefon: 08-20 55 00 eller om du önskar besöka oss på Saltmätargatan 8 i Stockholm.