50% rabatt för gäst två hos Celebrity Cruises

Boka din kryssning med Celebrity Cruises, för perioden december 2021 - mars 2023, senast den 13 december 2021 så får gäst två i delad hytt 50% rabatt på kryssningspriset.

Modernt lyxiga Celebrity

Kryssningar med Celebrity Cruises passar framförallt för par, vänner som vill kryssa tillsammans och för generationsresor med lite äldre barn. På de moderna fartygen finns bio, löpbana, bibliotek, basketplan, pooler, gym och barn- och ungdomsklubbar. Gå en danskurs, lyssna på livemusik och njut av underhållning i teatern. Här finns dessutom upp till 12 restauranger att välja bland där menyerna, som har utsökta smaker från hela världen, är gjorda av Michelinkocken Cornelius Gallagher.

Världens alla kontinenter

Celebrity Cruises erbjuder kryssningar till världens alla kontinenter så möjligheten finns att upptäcka till exempel Karibien, Medelhavet, Nordamerika och Asien med rederiet. Erbjudandet om 50% rabatt på kryssningspriset för gäst två i delad hytt gäller för samtliga destinationer utom Galapagos och Alaska Cruisetours. Bokar du din kryssning senast 22 november 2021 ingår dessutom Onboard Credit, dock endast på utvalda Europa- och Karibienkryssningar från januari 2022.

more
more
sort
more
På denna webbplats använder vi kakor (cookies) för att den ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.