Dryckespaket & Onboard Credit inkluderat

Boka din kryssning med Azamara, för perioden 14 november 2021 – 5 maj 2023, senast den 14 december 2021 så ingår Premium dryckespaket för gäst 1 och 2 samt 500 USD i Onboard Credit per hytt.

Populära Azamara

Azamara har personliga kryssningar i mindre format som passar utmärkt för dig som reser ensam eller i par. På fartygen råder en familjär stämning och du lär snabbt känna andra gäster ombord. All inclusive ingår alltid i kryssningens pris och ombord serveras mat av högsta kvalitet i sex olika restauranger/caféer. Som underhållning bjuds opera och shower i teatern och du kan även shoppa i de lyxiga butikerna, njuta i de härliga poolerna, unna dig sköna spabehandlingar och prova vinstlyckan i casinot.

Destinationer världen över

Azamara erbjuder personliga kryssningar i mindre format som tar dig närmre världens spännande resmål. Då fartygen är något mindre, cirka 700 passagerare, kan de gå in i hamnar som de större fartygen inte klarar av och du får även mer tid till att utforska varje hamn. Kryssningarna går till destinationer som Karibien, Sydamerika, Australien/Nya Zeeland, Panamakanalen och Medelhavet.

more
more
sort
more
På denna webbplats använder vi kakor (cookies) för att den ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.