Friends & Family

Kampanj hos Royal Caribbean

Ta med dina vänner och familj på en härlig kryssning till kampanjpriser!

Royal Caribbean

Royal Caribbean stoltserar med de största fartygen på marknaden och nya innovationer tänjer ständigt på gränserna för vad som är möjligt att göra ombord på ett fartyg. Här finns ett gigantiskt utbud av att se och göra för både vuxna och barn/ungdomar, som till exempel zipline, surfsimulator, härliga spaavdelningar, utomhusbio, trapetsskola och storslagna shower på scen, is och i vatten för hela familjen att njuta av. Dessutom är maten ombord i världsklass. Gågator kantade med restauranger, barer och caféer innebär nästan obegränsade valmöjligheter.

Läs mer om Royal Caribbean.

Familjevänligt deluxe

Framförallt är rederiet barnvänligt ut i fingerspetsarna med barnklubbar för olika åldrar och tonårsklubbar med ambitiösa program. Barnen och ungdomarna hittar snabbt sina internationella vänner och får kommunicera på alla tänkbara språk. Säkerhetsföreskrifterna ombord är rigorösa så här kan man tryggt låta barnen upptäcka fartyget på egen hand, tillsammans med sina nyfunna vänner.

Läs mer om Adventure Ocean barn- & ungdomsprogram.

Kampanjvillkor

* Gäller endast nybokningar.

* Gäller endast kryssningar med röd flagga.
OBS! Gäller även sommarseglingar i Medelhavet.

* Vissa seglingar är exkluderade (se villkor under röd flagga).

* 1:a och 2:a gäst får 30% på kryssningspriset, medan 3:e och 4:e gäst, som delar hytt tillsammans med två vuxna, kryssar från 1599:-.

* Kryssningen behöver vara minst tre nätter lång.

* Sista bokningsdag är 28:e februari 2023.