Kids Campaign

Fantastiska priser för barn 12 år och yngre, hos Royal Caribbean!

Boka senast sista juni

Boka en kryssning med något av Royal Caribbeans fartyg som seglar i Europa 15 april 2022 - 30 oktober 2022, så betalar barn 12 år och yngre endast skatter, avgifter och dricks. Kampanjen gäller då barn bor som tredje gäst eller högre i en hytt. Boka senast 30 juni 2022.

Kampanjen gäller på samtliga kryssningar, undantaget Rhapsody of the Seas med avresa från Haifa under perioden 5 augusti 2022 - 28 oktober 2022.

Familjevänliga Royal Caribbean

Royal Caribbean stoltserar med de största fartygen på marknaden och nya innovationer tänjer ständigt på gränserna för vad som är möjligt att göra ombord på ett fartyg. Här finns ett gigantiskt utbud av att se och göra för både vuxna och barn/ungdomar, men framförallt är rederiet barnvänligt ut i fingerspetsarna med en uppsjö av spektakulära aktiviteter, barnklubbar för olika åldrar och tonårsklubbar med ambitiösa program. Barnen och ungdomarna hittar snabbt sina internationella vänner och får kommunicera på alla tänkbara språk. Säkerhetsföreskrifterna ombord är rigorösa så här kan man tryggt låta barnen upptäcka fartyget på egen hand, tillsammans med sina nyfunna vänner. LÄS MER.

~ Att ta med barnen på en kryssning utgör en risk – det blir svårt att semestra på något annat sätt i framtiden! ~