Upp till 40% rabatt & gratis wi-fi med Azamara

En god anledning att se fram emot kommande kryssningar med Azamara!

Boka en kryssning med Azamara Quest, Journey eller Pursuit senast den 31:a mars 2021 så får du och din medresenär i delad hytt (kategori Oceanview eller högre) upp till 40% rabatt på priset. Även gratis wi-fi för ett användarkonto ingår.

Azamara erbjuder personliga kryssningar i mindre format

Reser du ensam eller i par, då kommer du att älska Azamaras kryssningar. De mindre fartygen skapar en familjär stämning och du lär snabbt känna andra gäster ombord. Förutom att Azamara lägger till i spännande hamnar som få rederier kan, ges även mer tid till att utforska dessa hamnar.

Förbered dig på trevliga aktiviteter och underhållning ombord. Gå på opera, shoppa i de lyxiga butikerna, njut i de härliga poolerna, unna dig sköna spabehandlingar och se shower i Cabaret Lounge. I vissa hamnar bjuds på underhållning av lokala musiker, dansgrupper och sångare som tas ombord. 

All inclusive ingår alltid i kryssningens pris och ombord serveras mat av högsta kvalitet. Färska ingredienser, noggrann förberedelse och en mängd olika menyalternativ är en självklarhet. Det finns sex olika restauranger/caféer att välja bland, varav flertalet är inkluderade i priset, och oavsett om du väljer att äta en femrätters i eleganta Aqualina eller snacks i poolbaren så är maten fantastisk. 

down
down
sort
down