Oceania OLife Ultimate

Boka din kryssning under 2022, med något av Oceania Cruises eleganta fartyg, så ingår dryckespaket, Onboard Credit och upp till åtta utflykter i priset. Kampanjen gäller på utvalda seglingar.

Oceania Cruises

Oceania Cruises erbjuder kryssningar till spännande hamnar i hela världen, och passar främst för mogna och kräsna resenärer som söker det lilla extra. Servicen är förstklassig och besättningstätheten per passagerare är en av de högsta inom kryssningsbranschen. Ombord råder en personlig atmosfär och en stor andel av gästerna är återkommande.

Oceanias fartyg anses vara något mindre men ombord saknas ingenting för att du ska få en härlig upplevelse. Alla specialrestauranger ingår i kryssningspriset och maten ombord är prisbelönt. Att sätta sig till bords på någon av restaurangerna är som att kliva in på en femstjärnig gourmetrestaurang i Paris. När det kommer till nöje och underhållning bjuds barer och lounger med piano- eller stråkmusik, välutrustade gym, sköna pooldäck, spa, butiker, casino och bibliotek. Runt om på fartygen visas dessutom konst av kända konstnärer. Önskar du dansa till sent på kvällen är det baren Horizon som gäller.

Läs gärna mer här.

Villkor kampanj

OLife Ultimate gäller då du bokar en kryssning bland Oceania Cruises utvalda seglingar under 2022, som du kan se här. Kampanjen innebär att nedan ingår i priset.

Onboard Credit
Upp till US$800 ombordkredit att spendera ombord eller på utflykter.

Dryckespaket House Select
Dryckespaketet House Select, som innebär obegränsat med champagne, vin och öl på glas till måltiderna.

Utflykter
Upp till åtta utflykter när fartyget ligger i hamn.

* Observera att dricks till hyttpersonalen ej är inkluderat i priset.

Vill du boka?

Kontakta oss via mail, per telefon: 08-20 55 00 eller om du önskar besöka oss på Saltmätargatan 8 i Stockholm.