Östersjökryssning

1 - 9 augusti 2024

Kryssningsfartyget MSC Poesia ute till havs.

MSC Cruises

En kryssning med MSC Cruises passar perfekt för alla som vill kryssa på moderna fartyg med mycket aktiviteter för stora och små. Här bjuds gästerna liveunderhållning med trubadurer, danskurser, chansen att tävla i idrottsturneringar, stand-up komik, välutrustade gym, flera restauranger och barer, spa, teater och shower.

Läs mer om MSC & fartyget Poesia
Grön bock.

Inkluderat i priset

• Alla måltider ombord

• Dryckespaketet Easy Plus Drinks

• Aktiviteter & underhållning

• Barn-& ungdomsklubb 3-17 år

• Hamnavgifter & skatter

• Dricks till personalen ombord

• Transfer kryssningshamn - flygplats

• Flyg Oslo - Stockholm

Kryssningsrutt

Stockholm - till havs - Köpenhamn - Warnemünde - till havs - Eidfjord - Bergen - Kristiansand - Oslo

Solnedgång över Mariaberget på Södermalm i Stockholm.

1 augusti 2024 Avresa: 19:00

Stockholm, Sverige

Vår vackra huvudstad Stockholm har en av världens mest örika skärgårdar, där Mälaren möter Östersjön, och staden själv ligger utspridd på 14 av dom. Stockholm har en av Europas största och bäst bevarade medeltida stadskärnor och här finns gott om museer, bra shopping, vackra gamla byggnader, kul för barnen/ungdomarna, stora grönområden och fantastiska restauranger att upptäcka.

Par i solstol som håller handen vid poolen ombord på ett kryssningsfartyg.

2 augusti 2024

Till havs

Vi får en första dag till havs, som ger en bra möjlighet att bekanta sig ordentligt med fartyget och upptäcka allt som erbjuds ombord.

Mysiga Nyhavn i Köpenhamn, Danmark.

3 augusti 2024 Ankomst: 09:00 Avresa: 18:00

Köpenhamn, Danmark

Köpenhamn, "Kongens by", är en modern metropol med gammal charm – en storstad med internationella influenser som behållit sin särprägel och personlighet. Här finns ett brett utbud av kultur, shopping och nöjen samt flera kända gourmetrestauranger för alla smaklökar. Här finns faktiskt fler restauranger med Michelinstjärnor än i någon annan stad i Nordeuropa.

Stranden och fyren i Warnemünde, Tyskland.

4 augusti 2024 Ankomst: 07:00 Avresa: 17:00

Warnemünde, Tyskland

Den lilla hamnstaden Warnemünde ligger i norra Rostock, vid floden Warnows mynning vid Östersjön. Staden var en av Tysklands främsta badorter på 1800-talet och det är inte så konstigt – här finns nämligen den längsta sandstranden på landets Östersjökust. Njut av en härlig atmosfär, bra restauranger och caféer samt små och härliga butiker, eller utforska resten av regionen.

Par i solstol som håller handen vid poolen ombord på ett kryssningsfartyg.

5 augusti 2024

Till havs

Njut av faciliteterna ombord när vi får en dag till havs på vår väg mot Norge. Kanske en skön spabehandling, ett svettigt pass i gymmet eller en lugn stund med en god bok lockar.

Vacker regnbåde på himlen över Eidfjord i Norge.

6 augusti 2024 Ankomst: 07:00 Avresa: 17:00

Eidfjord, Norge

När vi angör den lilla, pittoreska staden Eidfjord befinner vi oss vid stranden av Eidfjorden, vilken är en inre gren av den mer kända Hardangerfjorden. Det natursköna läget erbjuder vidsträckt utsikt över fjord, berg och grönskande skog åt alla håll, och inbjuder till härliga utomhusaktiviteter av olika slag.

UNESCO-listade Bryggen i Bergen, Norge.

7 augusti 2024 Ankomst: 12:00 Avresa: 18:00

Bergen, Norge

Bergen är Norges näst största stad och med norska mått mätt en stor stad, men med härlig småstadscharm. Bergen lockar fler turister än någonsin förr, inte minst för att flera kryssningar stannar här, och det är inte så konstigt. Här bjuds en perfekt kombination av kultur, historia och spännande stadsliv. Dess läge bland sju berg och fjordar adderar dessutom till naturupplevelsen. 

Området Fiskebrygga i Kristiansand, Norge.

8 augusti 2024 Ankomst: 11:00 Avresa: 20:00

Kristiansand, Norge

Charmiga Kristiansand i södra Norge är en riktig sommarstad, med flera sandstränder och en vacker skärgård. Här finns även en historisk stadsdel från 1600-talet, Posebyen, med pittoreska vita trähus och kullerstensgator, och gått om kulturevenemang för den som är intresserad av det.

Operahuset i Oslo, Norge.

9 augusti 2024 Ankomst: 08:00

Oslo, Norge

Slutdestination för vår kryssning. Efter frukost ombord och avstigning, beger vi oss mot flygplatsen för flyg tillbaka till Stockholm vid lunchtid.