För hela familjen - generationsresor

En kryssning är det perfekta resesättet när många generationers olika behov och viljor ska tillgodoses. Du väljer själv hur aktiv du vill vara och du har hela familjen samlad på ett ställe, men behöver för den skull inte alltid hänga ihop.

Royal Caribbean, MSC Cruises och Norwegian Cruise Line lämpar sig utmärkt för generationsresor. Fartygen har aktiviteter och faciliteter för alla i familjen, från den yngsta till den äldsta, och kryssningarna angör spännande hamnar runt om i världen. Ombord finns dessutom ett stort urval av restauranger, så att alla kan finna sina favoriter. 

Även Celebrity Cruises och Princess Cruises lämpar sig bra för generationsresor, men barnen bör då vara lite äldre. Här finns inte samma utbud av fartfyllda aktiviteter som hos ovan nämnda rederier, men för ungdomar fungerar utbudet ombord utmärkt. Det du bör tänka på om du kryssar med lite äldre barn är att boka två hytter, snarare än en fyrabäddshytt. Det ger en större komfort och en bekvämare upplevelse, även om man kanske inte spenderar så mycket tid i hytten. Ibland finns så kallade connecting doors-hytter till förfogande, det vill säga hytter där man kan öppna en dörr emellan hytterna, men inte alltid.

~ En oas på fartyget ~

MSC Cruises och Norwegian Cruise Line erbjuder avdelningar som är lite mer exklusiva och lugna, som kanske kan passa om någon av de vuxna önskar kunna dra sig tillbaka efter de livliga aktiviteterna under dagen - MSC Yacht Club och The Haven by Norwegian. Även Princess Cruises erbjuder en variant, The Sanctuary, men här finns inga boendehytter utan bara dagpass.

Hittade 0 kryssningar

Hjälp! Vi hittar tyvärr inga resultat på denna sökning

Prova att justera bland filtren eller varför inte göra en helt ny sökning?

Vill du försöka om från början?
0 av 0st