Azamara
4

Azamara

Personliga kryssningar i mindre format som tar dig närmre världens resmål.

  • Dryckespaket ingår
  • Längre stopp i hamnarna
  • Personlig service
Vänner
Par
Singelresenärer

OM: Azamara grundades 2007 och ägs idag av Sycamore Partners. Rederiet har nyligen köpt ett nytt fartyg att komplettera flottan med, som tidigare bestod av tre fartyg. Kryssningarna går till destinationer som Karibien, Panamakanalen, Sydamerika, Medelhavet och Australien/Nya Zeeland, och då fartygen är något mindre (cirka 700 gäster) kan Azamara besöka spännande hamnar som de större fartygen inte kan.

FÖR: Reser du ensam eller i par, då kommer du att älska Azamaras kryssningar. De mindre fartygen skapar en familjär stämning och du lär snabbt känna andra gäster ombord. Förutom att Azamara lägger till i spännande hamnar som få rederier kan, ges även mer tid till att utforska dessa hamnar.

Ett skepp kommer lastat

Nöje & underhållning

Förbered dig på trevliga aktiviteter och underhållning ombord. Gå på opera, shoppa i de lyxiga butikerna, njut i de härliga poolerna, unna dig sköna spabehandlingar och se shower i Cabaret Lounge. I vissa hamnar bjuds på underhållning av lokala musiker, dansgrupper och sångare som tas ombord. 

Populära kryssningspaket hos Club Eriks

Vår syster Club Eriks har ett brett utbud av kryssningar som genomförs i grupp, med svensk värd, ofta med program både före och efter kryssningen. Resorna går till spännande destinationer över hela världen och priserna är all inclusive.

Fartyg

Hittade