Azamara

Personliga kryssningar i mindre format som tar dig närmre världens resmål.

  • Dryckespaket ingår
  • Längre stopp i hamnarna
  • Personlig service

OM: Azamara grundades 2007 och ägs av det norsk-amerikanska rederiet Royal Caribbean Cruises Ltd., där bland annat även Royal Caribbean International och Celebrity Cruises ingår. Kryssningarna går till destinationer som Karibien, Panamakanalen, Sydamerika, Medelhavet och Australien/Nya Zeeland, och då fartygen är något mindre (cirka 700 gäster) kan Azamara besöka spännande hamnar som de större fartygen inte kan.

FÖR: Reser du ensam eller i par, då kommer du att älska Azamaras kryssningar. De mindre fartygen skapar en familjär stämning och du lär snabbt känna andra gäster ombord. Förutom att Azamara lägger till i spännande hamnar som få rederier kan, ges även mer tid till att utforska dessa hamnar.

ETT SKEPP KOMMER LASTAT

1

Nöje & underhållning

Förbered dig på trevliga aktiviteter och underhållning ombord. Gå på opera, shoppa i de lyxiga butikerna, njut i de härliga poolerna, unna dig sköna spabehandlingar, se shower i teatern och prova lyckan i casinot. I vissa hamnar bjuds på underhållning av lokala musiker, dansgrupper och sångare som tas ombord. 

up
2

Mat & dryck

All inclusive ingår alltid i kryssningens pris och ombord serveras mat av högsta kvalitet. Färska ingredienser, noggrann förberedelse och en mängd olika menyalternativ är en självklarhet. Det finns sex olika restauranger/caféer att välja bland och oavsett om du väljer att äta en femrätters i eleganta Aqualina eller snacks i någon av huvudrestaurangerna, så är maten fantastisk.  

down
3

Atmosfär

Med färre än 700 gäster ombord är stämningen avslappnad och personlig. Du kan klä dig ledigt, även om kavaj rekommenderas till middagen. Med knappt två passagerare per anställd ombord ger den vänliga och hjälpsamma personalen dig fantastisk, personlig service.

down
4

Miljöarbete

På Azamaras hemsida kan du läsa om Royal Caribbean Cruises Ltd.:s miljöarbete, där Azamara ingår. Här står bland annat att rederiets mål är att minska sin miljöpåverkan och att de vill engagera det globala samhället för att öka medvetenheten om vikten av miljöarbete. Ombord finns information om rederiets samarbete med WWF och gästerna kan vända sig till en WWF-ambassadör bland personalen för att få veta mer. 

Önskar du veta mer kan du läsa här.

down

Fartyg

down
down
sort
down