Grupp- & konferensresor

För företag och grupper att hålla sin kurs eller konferens ombord på ett kryssningsfartyg, kan vara det ultimata sättet. Boende, aktiviteter och underhållning, konferensrum och helpension – allt på ett och samma ställe.

Möten, konferenser och event som berör

Låt oss hjälpa er att skapa ert nästa företagsevent ombord på ett kryssningsfartyg. Vi har planerat och genomfört möten, konferenser och events för 2 - 20 000 personer sedan 1993, och kan varmt rekommendera just kryssningsfartyg för ändamålet.

Vilka är fördelarna?

  • Alla deltagare finns alltid samlade under ett och samma tak. Dagarna kan effektiviseras, och mer tid kan läggas både på jobb och fritid då tidskrävande förflyttningar undviks.
  • Det mesta ingår. Till skillnad mot att bo på hotell där det blir kostnader för boende, konferenslokal, mat och eventuella aktiviteter ingår det mesta på en kryssning. Boende i bekväma hytter, helpension och konferensrum som är det huvudsakliga, men utöver det även det stora utbudet av aktiviteter och underhållning som erbjuds ombord.
  • Möjligheten att inkludera roliga aktiviteter och spännande utflykter även i land är gedigen. Rederierna själva anordnar alltid utflykter på de olika kryssningsstoppen som ni kan följa med på, alternativt om ni anordnar något eget bara för er. Rafting, expeditioner, kulturella vandringar, vinprovningar och naturreservatsbesök är bara några få exempel.
Färgglada pennor mot vit bakgrund.

Vårt löfte

Personligt engagemang från vår sida

Vår service kännetecknas av stort personligt engagemang och omtanke. Vi skräddarsyr ert möte utifrån era mål och ambitioner. Varje detalj väljs med omsorg, och vi är samtidigt mycket kostnadsmedvetna. Vi är med er hela vägen från idé till utvärdering.

Kontakta oss för mer information rörande företagsmöten, konferenser och event. Du når oss via mail, per telefon: 08-20 55 00 eller om du önskar besöka oss på Saltmätargatan 8 i Stockholm.