Celebrity Cruises
17

Celebrity Cruises

Moderna kryssningar med omsorg om minsta detalj och uppmärksam service.

  • Modern lyx 
  • Högklassig service
  • Menyer av Michelinkock
Singelresenärer
Vänner
Par
Generationsresor

OM: Celebrity Cruises grundades så sent som 1989, med första seglats året därpå, och har därmed en av världens yngsta fartygsflottor. Rederiet är ett av världens mest prestigefyllda kryssningsrederier, som sedan 1997 hör till samma koncern som bland annat Royal Caribbean International. Celebrity Cruises erbjuder kryssningar till världens alla kontinenter. Vanliga resmål är Karibien, Medelhavet och Asien, men även till bland annat Galapagos, Nordamerika och Alaska går det kryssningar.

FÖR: Kryssningar med Celebrity Cruises passar framförallt för par, vänner som vill kryssa tillsammans och för generationsresor med lite äldre barn. Varför inte passa på att fira bröllopsresa eller något jubileum ombord? Även om fartygen skiljer sig åt och utbudet varierar något andas samtliga modern lyx, och servicenivån ombord är mycket hög.

Ett skepp kommer lastat

Nöje & underhållning

Du behöver knappast oroa dig för att få en tråkig stund ombord. Här finns bio, löpbana, bibliotek, basketplan, pooler, gym, och barn- och ungdomsklubbar. Gå en danskurs, lyssna på livemusik och njut av underhållning i teatern. Dra dig tillbaka och njut av solnedgången från din balkong eller stanna uppe till sent på nattklubben. 

Populära kryssningspaket hos Club Eriks

Vår syster Club Eriks har ett brett utbud av kryssningar som genomförs i grupp, med svensk värd, ofta med program både före och efter kryssningen. Resorna går till spännande destinationer över hela världen och priserna är all inclusive.

Fartyg

Hittade