MSC Cruises
23

MSC Cruises

Kryssningar för hela familjen på moderna fartyg med en sydeuropeisk touch.

  • Mycket aktiviteter 
  • Barnvänligt 
  • Många avresehamnar
Barnfamiljer
Vänner
Par
Generationsresor

OM: MSC, Mediterranean Shipping Company, grundades 1970 av italienska familjen Aponte. Till en början gjordes endast fraktresor men sedan 1988 är MSC Cruises ett av de snabbast växande kryssningsföretagen i världen. De flesta kryssningarna går i Karibien och Medelhavet men rederiet har kryssningar även i Sydamerika, södra Afrika, Kina, Indien och norra Europa.

FÖR: På MSC Cruises fartyg finns aktiviteter för stora som små, så kryssningar med rederiet passar utmärkt för hela familjen. Varför inte passa på att åka på en generationsresa? Utbudet ombord varierar något mellan fartygen men den sydeuropeiska atmosfären är genomgående.

Ett skepp kommer lastat

Nöje & underhållning

Gästerna erbjuds aktiviteter såsom liveunderhållning med trubadurer, stand-up komik, och teater och shower. Tävla i idrottsturneringar, lär dig dansa, utmanas i matlagning och sjung karaoke. På fartygen finns stora poolområden, välutrustade gym, vattenrutschbanor, spa, casino och butiker. 

Läs gärna om MSC:s barn- & ungdomsklubbar här.

Guldkorn hos rederiet

Glad tjej i ansiktsmålning på Mini Club ombord på MSC Cruises fartyg.

Skollov med MSC Cruises

Kryssningar under skolloven

Åk på kryssning med familjen när barnen har ledigt från skolan. Vi har samlat MSC Cruises alla kryssningar för sportlovet, påsklovet och sommarlovet under 2024.

Läs mer

Fartyg

Hittade