MSC Cruises

Kryssningar för hela familjen på moderna fartyg med en sydeuropeisk touch.

  • Mycket aktiviteter 
  • Barnvänligt 
  • Många avresehamnar

OM: MSC, Mediterranean Shipping Company, grundades 1970 av italienska familjen Aponte. Till en början gjordes endast fraktresor men sedan 1988 är MSC Cruises ett av de snabbast växande kryssningsföretagen i världen. De flesta kryssningarna, som totalt är över 1 000 till antalet, går i Karibien och Medelhavet men rederiet har kryssningar även i Sydamerika, södra Afrika, Kina, Indien och norra Europa.

FÖR: På MSC Cruises fartyg finns aktiviteter för stora som små, så kryssningar med rederiet passar utmärkt för hela familjen. Varför inte passa på att åka på en generationsresa? Utbudet ombord varierar något men den sydeuropeiska atmosfären är genomgående.

ETT SKEPP KOMMER LASTAT

1

Nöje & underhållning

Gästerna erbjuds aktiviteter såsom liveunderhållning med trubadurer, stand-up komik, och teater och shower. Tävla i idrottsturneringar, lär dig dansa, utmanas i matlagning och sjung karaoke. På fartygen finns stora poolområden, välutrustade gym, vattenrutschbanor, spa, casino och butiker. 

2

Mat & dryck

All inclusive, dock med begränsat utbud av dryck, ingår alltid i kryssningens pris och maten ombord har förstklassiga råvaror. Oavsett om du äter i bufférestaurangen eller någon av de många andra barerna, caféerna och restaurangerna ombord, så är menyerna ständigt omväxlande. Njut av smaker från Medelhavsområdet, men även resten av världen, och låt det stora sortimentet av fina viner, nyttiga smoothies, innovativa cocktails och gourmetkaffe släcka törsten.

3

Atmosfär

Stämningen och servicen ombord har en sydeuropeisk touch. Klädstilen är ledig, där de flesta passagerarna bär snyggare fritidskläder, förutom till middagen då kavaj rekommenderas.

4

Miljöarbete

På MSC Cruises hemsida kan du läsa om rederiets miljöarbete. De har bland annat ISO-certifierats med olika miljöcertifieringar, till exempel för sin energihantering och kvalitetssäkring ombord, och de har fått diverse utmärkelser för vissa miljöåtgärder. Rederiet säger sig använda de senaste lösningarna för miljövänlig sophantering.  

Önskar du veta mer kan du läsa här.

Fartyg inom MSC Cruises

Hittade 0 kryssningar

Hjälp! Vi hittar tyvärr inga resultat på denna sökning

Prova att justera bland filtren eller varför inte göra en helt ny sökning?

Vill du försöka om från början?
0 av 0st