MSC Cruises

Kryssningar för hela familjen på moderna fartyg med en sydeuropeisk touch.

  • Mycket aktiviteter 
  • Barnvänligt 
  • Många avresehamnar

OM: MSC, Mediterranean Shipping Company, grundades 1970 av italienska familjen Aponte. Till en början gjordes endast fraktresor men sedan 1988 är MSC Cruises ett av de snabbast växande kryssningsföretagen i världen. De flesta kryssningarna, som totalt är över 1 000 till antalet, går i Karibien och Medelhavet men rederiet har kryssningar även i Sydamerika, södra Afrika, Kina, Indien och norra Europa.

FÖR: På MSC Cruises fartyg finns aktiviteter för stora som små, så kryssningar med rederiet passar utmärkt för hela familjen. Varför inte passa på att åka på en generationsresa? Utbudet ombord varierar något men den sydeuropeiska atmosfären är genomgående.

KAMPANJ!

Boka din kryssning med MSC Cruises senast 31:e augusti 2021 så ingår dryckespaket Easy i priset, värde 330 kronor/natt. Njut av cocktails, läsk och juice, husets vin, fatöl och mycket mer. Kampanjen gäller på utvalda kryssningar i Karibien och Emiraterna. Läs mer HÄR.

ETT SKEPP KOMMER LASTAT

right

Nöje & underhållning

Gästerna erbjuds aktiviteter såsom liveunderhållning med trubadurer, stand-up komik, och teater och shower. Tävla i idrottsturneringar, lär dig dansa, utmanas i matlagning och sjung karaoke. På fartygen finns stora poolområden, välutrustade gym, vattenrutschbanor, spa, casino och butiker. 

Fartyg

more
more
sort
more