Norwegian Cruise Line
19

Norwegian Cruise Line

Kryssningar utan krångliga klädkoder, med bra aktiviteter och underhållning.

  • Störst utbud av restauranger 
  • Avslappnad atmosfär
  • Barn- & ungdomsvänligt
Barnfamiljer
Generationsresor
Par
Vänner
Singelresenärer

OM: Norwegian Cruise Line (NCL) är ett amerikanskt rederi grundat 1966, som ägs av Norwegian Cruise Line Holdings – världens tredje största kryssningsoperatör efter Carnival Corporation & plc och Royal Caribbean Cruises Ltd.. Kryssningarna går till bland annat Asien, Alaska, Karibien, Hawaii, Panamakanalen och Medelhavet.

FÖR: Stämningen ombord är tillbakalutad och sportig, och lockar barnfamiljer och par i yngre medelåldern. Utbudet ombord varierar något men det populära konceptet "Free at Sea" är genomgående för samtliga kryssningar, det vill säga möjligheten att uppgradera dig till extra fördelar som dryckespaket, wi-fi, middagar i specialrestauranger samt rabatt på utflykter.

Ett skepp kommer lastat

Nöje & underhållning

På fartygen finns aktiviteter och underhållning i världsklass, även om utbudet varierar något. Gå på Broadwaymusikaler, utmana familjen och vännerna i bowling, lyssna på liveband, återhämta dig på spa och shoppa i butikerna. Här finns klätterväggar, stora soldäck, gym, klubbar för barn och ungdomar, karaokebarer och vattenrutschbanor.

Läs gärna om NCL:s barn- & ungdomsklubbar här.

Guldkorn hos rederiet

Liten tjej äter stor glass ombord på NCL:s fartyg.

Skollov med Norwegian Cruise Line

Kryssningar under skolloven

Åk på kryssning med familjen när barnen har ledigt från skolan. Vi har samlat Norwegian Cruise Lines alla kryssningar för sportlovet, påsklovet och sommarlovet under 2024.

Läs mer

Fartyg

Hittade