Norwegian Cruise Line
17

Norwegian Cruise Line

Kryssningar utan krångliga klädkoder, med bra aktiviteter och underhållning.

  • Störst utbud av restauranger 
  • Avslappnad atmosfär
  • Barn- & ungdomsvänligt

OM: Norwegian Cruise Line (NCL) är ett amerikanskt rederi grundat 1966, som ägs av Norwegian Cruise Line Holdings – världens tredje största kryssningsoperatör efter Carnival Corporation & plc och Royal Caribbean Cruises Ltd.. Kryssningarna går till bland annat Asien, Alaska, Karibien, Hawaii, Panamakanalen och Medelhavet.

FÖR: Stämningen ombord är tillbakalutad och sportig, och lockar barnfamiljer och par i yngre medelåldern. Utbudet ombord varierar något men det populära konceptet "Free at Sea" är genomgående för samtliga kryssningar, det vill säga möjligheten att uppgradera dig till extra fördelar som dryckespaket, wi-fi, middagar i specialrestauranger samt rabatt på utflykter.

Ett skepp kommer lastat

Nöje & underhållning

På fartygen finns aktiviteter och underhållning i världsklass, även om utbudet varierar något. Gå på Broadwaymusikaler, utmana familjen och vännerna i bowling, lyssna på liveband, återhämta dig på spa och shoppa i butikerna. Här finns klätterväggar, stora soldäck, gym, klubbar för barn och ungdomar, karaokebarer och vattenrutschbanor.

Läs gärna om NCL:s barn- & ungdomsklubbar här.

Guldkorn hos rederiet

Fartyg

Hittade