Norwegian Cruise Line

Kryssningar utan krångliga klädkoder, med bra aktiviteter och underhållning.

  • Störst utbud av restauranger 
  • Barn- & ungdomsvänligt
  • Avslappnad atmosfär  

OM: Norwegian Cruise Line (NCL) är ett amerikanskt rederi grundat 1966, som ägs av Norwegian Cruise Line Holdings – världens tredje största kryssningsoperatör efter Carnival Corporation & plc och Royal Caribbean Cruises Ltd.. Kryssningarna går till bland annat Asien, Alaska, Karibien, Hawaii, Panamakanalen och Medelhavet.

FÖR: Stämningen ombord är tillbakalutad och sportig, och lockar barnfamiljer och par i yngre medelåldern. Utbudet ombord varierar något men konceptet "Free at Sea" är genomgående för samtliga kryssningar, det vill säga att du själv bestämmer vilka tider du vill äta och hur uppklädd du vill vara.

ETT SKEPP KOMMER LASTAT

1

Nöje & underhållning

På fartygen finns aktiviteter och underhållning i världsklass, även om utbudet varierar något. Gå på Broadwaymusikaler, utmana familjen och vännerna i bowling, lyssna på liveband, återhämta dig på spa och shoppa i butikerna. Här finns klätterväggar, stora soldäck, gym, klubbar för barn och ungdomar, karaokebarer och vattenrutschbanor.

Läs gärna om NCL:s barn- & ungdomsklubbar här.

2

Mat & dryck

Helpension ingår alltid i kryssningens pris och inget annat rederi erbjuder så många olika restauranger att välja mellan. Vissa ingår i resans pris medan andra kostar extra. Njut av italienska pastarätter, fransk bouillabaisse, amerikanska burgare, japanska fiskrätter och brasilianska långkok. Komplettera gärna din kryssning med ett dryckespaket för att få tillgång till ett större urval av dryck ombord. Njut av en cocktail på däck, ta en god öl på puben, läskas av en smoothie vid poolen och lyxa med ett glas champagne i loungen. 

3

Atmosfär

Atmosfären är skönt avspänd ombord. Själva kallar de sitt sätt att kryssa för "Free at Sea". Här finns inga bestämda middagstider och klädstilen är ledig. 

4

Miljöarbete

På Norwegian Cruise Lines hemsida kan du läsa om rederiets miljöarbete. Här står att rederiets mål bland annat är att öka sina hållbara inköp, investera i nya teknologier och minska sitt koldioxidutsläpp. Samtliga fartyg har en Environmental Officer (EO) ombord vars uppgift är att utveckla och genomföra miljöpolicys, samt svara på gästers funderingar kring miljöarbetet.  

Önskar du veta mer kan du läsa här.

Fartyg inom Norwegian Cruise Line

Hittade 0 kryssningar

Hjälp! Vi hittar tyvärr inga resultat på denna sökning

Prova att justera bland filtren eller varför inte göra en helt ny sökning?

Vill du försöka om från början?
0 av 0st