Royal Caribbean

Världens största kryssningsfartyg med fantastiskt utbud för både vuxna och barn.

  • Barn- & ungdomsvänligt 
  • Innovativa fartyg 
  • Perfekt för generationsresor

OM: Royal Caribbean International, tidigare Royal Caribbean Cruise Line (RCCL), är ett norsk-amerikanskt rederi som grundades 1968. Rederiet ingår i Royal Caribbean Cruises Ltd., som är världens andra största kryssningsoperatör efter Carnival Corporation & plc. De flesta kryssningarna går till destinationer som Karibien, Australien/Nya Zeeland och Medelhavet, men Royal Caribbean har även en del mer äventyrliga kryssningar som till exempel till Alaska. Rederiet har de största fartygen på marknaden och nya innovationer tänjer ständigt på gränserna för vad som är möjligt att göra ombord på ett fartyg.

FÖR: Samtliga Royal Caribbeans fartyg erbjuder ett fantastiskt utbud av att se och göra för både vuxna och barn/ungdomar, och just familjer är målgruppen som rederiet främst riktar sig till. Banbrytande aktiviteter, ett stort antal restauranger och caféer, de största barn- och ungdomsklubbarna till havs och påkostade shower håller familjen sysselsatt från morgon till kväll. Varför inte åka på en generationsresa?

Sommarkryssning i södra Europa

Åk på kryssning med Royals Anthem of the Seas i södra Europa i sommar. Denna 8-nätters kryssning startar och slutar i livliga Southampton och gör spännande stopp i Portugal och Spanien på vägen. Det mesta är inkluderat i priset. Läs mer HÄR.

Höstlovskryssning i Karibien

Boka din kryssning i östra Karibien med Royal Caribbean för höstlovet 2020, där spännande stopp i bland annat Puerto Rico och Bahamas väntar. Det mesta är inkluderat i priset på denna 7-nätters kryssning med giganten Symphony of the Seas. Läs mer HÄR.

ETT SKEPP KOMMER LASTAT

1

Nöje & underhållning

Rederiet har lanserat flera “firsts” genom åren som utmanat vad som är möjligt att ha på ett kryssningsfartyg. Här finns äventyrsaktiviteter som zipline, surfsimulator, radiobilar och trapetsskola. Önskar du lugnare aktiviteter finns härliga spaavdelningar, matlagningskurser, utomhusbio och storslagna shower på scen, is och i vatten för hela familjen att njuta av. 

Läs gärna om Royals barn- & ungdomsklubbar här.

2

Mat & dryck

Helpension ingår alltid i kryssningens pris och maten ombord är av hög klass. Gågator kantade med restauranger, barer och caféer innebär nästan obegränsade valmöjligheter. Njut av spännande sushi, läckra burgare, korv med bröd på nytt vis och fantastiska medelhavssmaker. Smutta på en klassisk cocktail medan du lyssnar till livemusik, njut av ett glas vin mellan shoppingrundorna och svalka dig med en smakrik smoothie vid poolen. 

Läs gärna om Royals olika dryckespaket här.

3

Atmosfär

Stämningen ombord är uppsluppen och en nästan wow-faktor ligger i luften, inte minst hos barnen och ungdomarna. Klädstilen är ledig, om än lite mer uppklädd på kvällen.

4

Miljöarbete

På Royal Caribbeans hemsida kan du läsa om rederiets miljöarbete. Här står bland annat om deras samarbete med Världsnaturfonden WWF, med målet att främja världshavens välmående, om hur de använder förnybara energikällor, som till exempel LED-lampor, samt om deras företagsinitiativ “Save the Waves”, som innefattar bland annat sophantering och socialt hållbart ansvar. 

Önskar du veta mer kan du läsa här.

Fartyg inom Royal Caribbean

Hittade 0 kryssningar

Hjälp! Vi hittar tyvärr inga resultat på denna sökning

Prova att justera bland filtren eller varför inte göra en helt ny sökning?

Vill du försöka om från början?
0 av 0st