Royal Caribbean
27

Royal Caribbean

Världens största kryssningsfartyg med fantastiskt utbud för både vuxna och barn.

  • Barn- & ungdomsvänligt 
  • Innovativa fartyg 
  • Perfekt för generationsresor

OM: Royal Caribbean International, tidigare Royal Caribbean Cruise Line (RCCL), är ett norsk-amerikanskt rederi som grundades 1968. Rederiet ingår i Royal Caribbean Cruises Ltd., som är världens andra största kryssningsoperatör efter Carnival Corporation & plc. De flesta kryssningarna går till destinationer som Karibien, Australien/Nya Zeeland och Medelhavet, men rederiet har även en del mer äventyrliga kryssningar som till exempel till Alaska. Royal Caribbean har de största fartygen på marknaden och nya innovationer tänjer ständigt på gränserna för vad som är möjligt att göra ombord på ett fartyg.

FÖR: Samtliga Royal Caribbeans fartyg erbjuder ett fantastiskt utbud av att se och göra för både vuxna och barn/ungdomar, och just familjer är målgruppen som rederiet främst riktar sig till. Banbrytande aktiviteter, ett stort antal restauranger och caféer, de största barn- och ungdomsklubbarna till havs och påkostade shower håller familjen sysselsatt från morgon till kväll. Varför inte åka på en generationsresa?

Ett skepp kommer lastat

Nöje & underhållning

Rederiet har lanserat flera “firsts” genom åren som utmanat vad som är möjligt att ha på ett kryssningsfartyg. Här finns äventyrsaktiviteter som zipline, surfsimulator, radiobilar och trapetsskola. Önskar du lugnare aktiviteter finns härliga spaavdelningar, matlagningskurser, utomhusbio och storslagna shower på scen, is och i vatten för hela familjen att njuta av. 

Läs gärna om Royals barn- & ungdomsklubbar här.

Guldkorn hos rederiet

Fartyg

Hittade