Royal Caribbean

Världens största kryssningsfartyg med fantastiskt utbud för både vuxna och barn.  

  • Barn- & ungdomsvänligt 
  • Innovativa fartyg 
  • Perfekt för generationsresor

OM: Royal Caribbean International, tidigare Royal Caribbean Cruise Line (RCCL), är ett norsk-amerikanskt rederi som grundades 1968. Rederiet har för närvarande 26 fartyg i drift världen över, som delas in i sex underkategorier: Oasis-klassen, Quantum-klassen, Freedom-klassen, Voyager-klassen, Radiance-klassen och Vision-klassen.

FÖR: De flesta kryssningarna med Royal Caribbean är skönt avslappnade kryssningar med destinationer som Karibien, Medelhavet och Australien/Nya Zeeland men rederiet har även en del mer äventyrliga kryssningar, som till exempel till Alaska. Utbudet ombord varierar, men samtliga Royal Caribbeans fartyg erbjuder massor att se och göra för både vuxna och barn/ungdomar, och är därmed perfekta för generationsresor. Oasis-klassen är den klass som har de allra största och mest innovativa fartygen, så önskar du uppleva banbrytande upplevelser ombord är dessa fartyg att föredra.

ETT SKEPP KOMMER LASTAT

1

Nöje & underhållning

Rederiet har lanserat flera “firsts” genom åren som utmanat vad som är möjligt att ha på ett kryssningsfartyg. Här finns äventyrsaktiviteter som zipline, surfsimulator, radiobilar och trapetsskola. Önskar du lugnare aktiviteter finns härliga spaavdelningar, utomhusbio, matlagningskurser och storslagna shower på scen, is och i vatten för hela familjen att njuta av. 

2

Mat & dryck

Helpension ingår alltid i kryssningens pris och maten ombord är i världsklass. Gågator kantade med restauranger, barer och caféer innebär nästan obegränsade valmöjligheter. Njut av spännande sushi, läckra burgare, korv med bröd på nytt vis och fantastiska medelhavssmaker. Smutta på en klassisk cocktail medan du lyssnar till livemusik, njut av ett glas vin mellan shoppingrundorna och svalka dig med en smakrik smoothie vid poolen. 

3

Atmosfär

Stämningen ombord är uppsluppen och en nästan wow-faktor ligger i luften, inte minst hos barnen och ungdomarna. Klädstilen är ledig, om än lite mer uppklädd på kvällen.

4

Miljöarbete

På Royal Caribbeans hemsida kan du läsa om rederiets miljöarbete. Här står bland annat om deras samarbete med Världsnaturfonden WWF, med målet att främja världshavens välmående, om hur de använder förnybara energikällor, som till exempel LED-lampor, samt om deras företagsinitiativ “Save the Waves”, som innefattar bland annat sophantering och socialt hållbart ansvar. Önskar du veta mer kan du läsa här.

Fartyg inom Royal Caribbean

Söker...