Royal Caribbean

Royal Caribbean

Världens största kryssningsfartyg med fantastiskt utbud för både vuxna och barn.  

  • Barn- & ungdomsvänligt 
  • Innovativa fartyg 
  • Perfekt för generationsresor
Royal Caribbean Cruise Line: Världens största kryssningsfartyg med aktiviteter och underhållning för både vuxna och barn.

OM: Royal Caribbean International, tidigare Royal Caribbean Cruise Line (RCCL), är ett norsk-amerikanskt rederi som grundades 1968. Rederiet har för närvarande 26 fartyg i drift världen över, som delas in i sex underkategorier: Oasis-klassen, Quantum-klassen, Freedom-klassen, Voyager-klassen, Radiance-klassen och Vision-klassen.

FÖR: De flesta kryssningarna med Royal Caribbean är skönt avslappnade kryssningar med destinationer som Karibien, Medelhavet och Australien/Nya Zeeland men rederiet har även en del mer äventyrliga kryssningar, som till exempel till Alaska. Utbudet ombord varierar, men samtliga Royal Caribbeans fartyg erbjuder massor att se och göra för både vuxna och barn/ungdomar, och är därmed perfekta för generationsresor. Oasis-klassen är den klass som har de allra största och mest innovativa fartygen, så önskar du uppleva banbrytande upplevelser ombord är dessa fartyg att föredra.

Fartyg inom Royal Caribbean

Söker...