Kryssningar från/till Stockholm

– med MSC Cruises

Rederi med en sydeuropeisk touch

En kryssning med MSC Cruises passar perfekt för alla som vill kryssa på moderna fartyg med mycket aktiviteter för stora och små. Här bjuds gästerna liveunderhållning med trubadurer, danskurser, chansen att tävla i idrottsturneringar, vattenrutschbanor, stand-up komik, välutrustade gym, flera restauranger, spa, teater och shower. Varför inte passa på att åka på en generationsresa?

Läs mer om MSC Cruises.

Fartyg med utbud för alla i familjen

MSC Poesia är en modern, flytande resort där känslan är välkomnande och elegant. Fartyget har alla faciliteter man kan vänta sig på en kryssning – flera restauranger och barer, 4D-bio, stora utomhuspooler, underhållning i världsklass, välutrustat gym och spa – och bjuder på en fantastisk kryssningsupplevelse oavsett om du reser i par, som pensionär eller med hela familjen.

Läs mer om MSC Poesia.

Tre kryssningar med all inclusive

Önskar du starta sommaren lite i förväg eller förlänga värmen in i september? Nu har du möjlighet att förgylla våren eller hösten 2023 med någon av dessa all inclusive-kryssningar, samtliga med avgång från och/eller ankomst till Stockholm.

Europakryssning

5 - 19 maj 2023

Följ med på denna härliga 14 nätter långa kryssning från Barcelona till Stockholm med spännande stopp i nio länder, bland annat Tyskland, Polen och Finland.

FULLBOKAD
Östersjökryssning

20 - 30 maj 2023

Följ med på denna 10 nätter långa Östersjökryssning från Stockholm tillbaka till Stockholm, med spännande stopp i bland annat Köpenhamn, Visby och Tallinn.

FULLBOKAD
Europakryssning

10 - 25 september 2023

Följ med på denna härliga 15-nätterskryssning till Genua i Italien, med spännande stopp i bland annat Köpenhamn, Amsterdam och Lissabon.

FULLBOKAD