Kryssningar från Stockholm

– med MSC Cruises

Rederi med en sydeuropeisk touch

En kryssning med MSC Cruises passar perfekt för alla som vill kryssa på moderna fartyg med mycket aktiviteter för stora och små. Här bjuds gästerna liveunderhållning med trubadurer, danskurser, chansen att tävla i idrottsturneringar, vattenrutschbanor, stand-up komik, välutrustade gym, flera restauranger, spa, teater och shower. Varför inte passa på att åka på en generationsresa?

Läs mer om MSC Cruises.

Fartyg med utbud för alla i familjen

MSC Poesia är en modern, flytande resort där känslan är välkomnande och elegant. Fartyget har alla faciliteter man kan vänta sig på en kryssning – flera restauranger och barer, stora utomhuspooler, underhållning i världsklass, välutrustat gym och spa – och bjuder på en fantastisk kryssningsupplevelse oavsett om du reser i par, som pensionär eller med hela familjen.

Läs mer om MSC Poesia.

Två kryssningar med all inclusive

Önskar du njuta lite extra av augusti eller förlänga värmen in i september? Nu har du möjlighet att förgylla sensommaren eller hösten 2024 med någon av dessa all inclusive-kryssningar, båda med avgång från Stockholm.

Resekrav

Observera att du själv alltid är ansvarig för att se till så att du uppfyller kraven för din resa gällande pass/nationellt ID-kort, visum, vaccinationskrav etc. Ett grundkrav är att passet ska vara giltigt minst sex månader efter hemkomst. Observera att resekraven kan komma att ändras med kort varsel så håll dig uppdaterad. Vi rekommenderar också att du kontrollerar destinationslandets regerings eller ambassads webbplats innan du reser.