VIVA Cruises
8

VIVA Cruises

Trevliga flodkryssningar i premiumsegmentet, på Europas berömda vattenvägar.

  • Ljusa, trevliga hytter & sviter
  • All inclusive
  • Dricks inkluderat
Vänner
Par
Singelresenärer

OM: VIVA Cruises gjorde sin första segling lagom till starten av vintersäsongen 2018/2019 och bakom varumärket står det välrenommerade schweiziska rederiet Scylla AG, som för närvarande har en flotta om 40 fartyg. "Enjoy the moment" är VIVA Cruises motto och rederiet lägger stort fokus på att skapa en utomordentligt god relation mellan besättningen ombord och gästerna.

FÖR: VIVA Cruises vänder sig främst till vuxna och medelåldern är lite högre ombord än på traditionella kryssningar. Flodkryssningar överlag passar dig som vill njuta av det stilla lugnet och VIVA Cruises är inget undantag. De mindre fartygen skapar en familjär stämning och du lär snabbt känna andra gäster ombord.

~ "Ombord bjuds varm hjärtlighet och den där lilla extra servicen." ~

Gäster njuter av god dryck uppe på soldäcket ombord på VIVA Cruises fartyg.

Enjoy the moment

VIVA Cruises motto är "Enjoy the Moment" och det syftar till den all inclusive-upplevelse som det är att kryssa med VIVA Cruises. Välkomstchampagne, helpension, dryck (både med och utan alkohol) och wi-fi är några av förmånerna som ingår som du kan njuta av ombord.

Lobby
Restaurang
Wellness
Lounge
Soldäck

Lobby

I fartygens lobby finns bland annat en liten shop och informationsdisk samt receptionen. Välkommen hit om du har några frågor eller funderingar under kryssningens gång.

Hytter ombord

Högkvalitativa detaljer, fint utförande och stilren inredning följer genom alla fartyg. Oavsett om du bor i en svit på Diamant däck, i en hytt med fransk balkong på Diamond eller Ruby däck eller i en fönsterhytt på Emerald däck, så håller boendet hög kvalitet. Platt-TV, inkluderad minibar, Nespresso®-maskin och skönhetsprodukter från RITUALS® är bara några av faciliteterna du kan njuta av.

Populära kryssningspaket hos Club Eriks

Vår syster Club Eriks har ett brett utbud av flodkryssningar som genomförs i grupp, med svensk färdledare, ofta med program både före och efter kryssningen. Resorna går till spännande destinationer över hela världen och priserna är all inclusive.

21 - 28 maj 2024

Med VIVA Cruises på Rhen!

Skön vårkryssning bland kulturstäder, sagoskimrande slott och borgar.

FULLBOKAD

Fartyg

Hittade