Costa Cruises
Costa Cruises
9

Costa Cruises

Bekväma och eleganta kryssningar i tydlig italiensk stil, med originella rutter.

  • Passar alla åldrar
  • Mycket prisvärt
  • Stort utflyktsprogram
Vänner
Par
Barnfamiljer

OM: Costa Cruises är ett brittisk-amerikanskägt italienskt kryssningsrederi som grundades 1854, ursprungligen som ett fraktrederi för att kunna transportera olivolja och textilier från Sardinien till det italienska fastlandet. Rederiet är idag Europas största kryssningsrederi med fokus främst på destinationer i just Europa, men kryssningarna går även till Karibien, Indiska oceanen, Mellanöstern, Sydostasien och Sydamerika.

FÖR: Costa Cruises erbjuder kryssningar för alla målgrupper och passar barnfamiljer och ensamstående likväl som par i alla åldrar. Här trivs du som uppskattar italiensk mat och livsstil i en livlig atmosfär med mycket aktiviteter och levande musik. Kryssningsfartygen har alla en unik karaktär och exklusiva tjänster men gemensamt för samtliga är att de byggts för att kombinera komfort, nöjen och fritid ”Costa style”.

Ett skepp kommer lastat

Nöje & underhållning

Du behöver knappast oroa dig för att få en tråkig stund ombord – oavsett fartyg finns mängder av aktiviteter på dagsprogrammet och underhållningen på kvällstid är varierad med shower, teaterföreställningar, musik och tävlingar. Ombord finns gym, spa och härliga poolområden.

Läs gärna om Costas barn- & ungdomsklubbar här.

Familj äter glass på däck ombord på Costa Diadema.

Skollov med Costa Cruises

Kryssningar under skolloven

Åk på kryssning med familjen när barnen har ledigt från skolan. Vi har samlat Costa Cruises alla kryssningar för sportlovet, påsklovet och sommarlovet under 2024.

Läs mer

Fartyg

Hittade