Varför kryssningar?

Att åka på en kryssning innebär att semestra i världsklass. Du går och lägger dig på en plats i världen och vaknar upp på en helt annan, utan att behöva krångla med transporter för att förflytta dig mellan destinationerna.

Världens just nu snabbast växande semesterform

Antalet resenärer som väljer att kryssa på sin semester växer stadigt för varje år, vilket har gjort kryssningar till världens just nu snabbast växande semesterform. Många anser att det är det perfekta sättet att resa på då du vaknar upp till nya destinationer varje dag, men bara behöver packa upp väskan en enda gång. 

Ett säkert sätt att upptäcka världen på

Att kryssa är dessutom det säkraste sättet att upptäcka världen på. Det är statistiskt bevisat. Många av de rederier vi arbetar med är amerikanska, och där är säkerhetsföreskrifterna rigorösa, men oavsett ursprung så ligger rederierna vi samarbetar med i framkant när det gäller sjösäkerhet. 

Fantastiskt utbud både ombord och i land

Fartygen är fantastiska vad gäller utbud och möjligheter och du har därmed alltid tillgång till restauranger, aktiviteter och service med toppkvalitet, vare sig fartyget ligger i hamn eller är ute till havs. Du slipper krångla med transporter för att förflytta dig mellan olika destinationer - här går du och lägger dig på en plats i världen och vaknar upp på en helt annan. Utan krångel.

På denna webbplats använder vi kakor (cookies) för att den ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.