Havila Voyages
4

Havila Voyages

Kryssningar i mindre format med miljövänliga fartyg, längs världens vackraste kustlinje.

  • Rymliga hytter 
  • Gratis wi-fi 
  • Nya & moderna fartyg
Vänner
Par
Singelresenärer

Historien bakom Havila

Havila Voyages (eller Havila Kystruten som det heter på norska) är en del av Havilakoncernen – ett familjeägt, norskt rederi som startades på 1950-talet. Allt började när grundaren, Per Sævik, köpte sin första fiskebåt i tonåren. Hans pappa var fiskare, skeppare och redare så för Per handlade allt om fartyg, besättning och livet vid och på havet. Att skapa nya arbetsplatser och nya värden var en dröm. Det blev Havila.

~ "Välkommen till Norge och minnen för livet." ~

Världens vackraste kustresa

Den norska kusten bjuder på ett äventyr i fyra akter och med Havila Voyages har du möjlighet att uppleva naturens skådespel på nära håll. Varje årstid har sina egna höjdpunkter och egenheter och om du har riktig tur kan du få uppleva samtliga fyra årstider på en och samma dag. Rutten är densamma men ingen resa är den andra lik. Välj den tolv dagar långa rundresan från Bergen till Kirkenes och tillbaka, enkel resa från söder till norr eller omvänt, eller ta en kortare tur på två till tre dagar. Kryssningarna passar utmärkt för den nyfikna familjen och för de som vill uppleva naturen och djurlivet på nära håll.

Ett skepp kommer lastat

En smakresa

Njut av en resa genom norska mattraditioner, med råvaror från lokala mat- och dryckestillverkare som förädlas till perfektion ombord.

Ditt hem ett tag

Naturliga material och skandinavisk design ger en trivsam och naturlig atmosfär ombord. Inredningen återspeglar den norska naturen.

~ "Vi seglar bland världsarven, det ska även kommande generationer kunna." ~

De mest miljövänliga fartygen

Havila Voyages fyra kustkryssningsfartyg har utvecklats och konstruerats för att avge minsta möjliga miljöavtryck. De drivs av världens största batteri och naturgas (LNG), och de har energieffektiva skrov.

Fartyg

Hittade