Transatlantkryssningar

Transatlantiska kryssningar tar dig från en kontinent till en annan på ett spännande och avkopplande vis. Njut av en annorlunda upplevelse med många dagar till havs, när du korsar ett av våra världshav. 

Atlantkryssningar har en lång tradition. Det stora intresset beror främst på fördelaktiga priser, och kombinationen av intressanta hamnar och flera dagar till havs att njuta av fartygets faciliteter på. 

Så kallade transatlantiska kryssningar är kryssningar där fartygen förflyttas över Atlanten, mellan olika marknader. Ett fartyg som kryssat i Europa under sommaren behöver förflyttas till Karibien eller Sydamerika för att vara där under vintern, och på vägen över Atlanten finns möjligheten att resa med. Rederierna väljer att lägga dessa kryssningar i perioder då det generellt är lugnare vatten men sjögången brukar sällan vara ett problem på dessa stora fartyg, oavsett resrutt. Det är ofta lite lugnare ombord på Atlantkryssningar än på vanliga kryssningar, då det sällan är fullbokat, så ta chansen att verkligen njuta av fartygets faciliteter fullt ut.

Vilken typ av resa önskar du göra?

En transatlantisk kryssning passar dig som till fullo vill njuta av fartygets alla faciliteter, då fartyget spenderar mycket tid ute till havs, och som vill besöka spännande hamnar som annars aldrig, eller åtminstone sällan, angörs. Flera rederier kryssar över Atlanten så välj utefter egna behov och önskemål .

Hamnar

Hittade