Cunard
4

Cunard

Eleganta och klassiska lyxkryssningar för vuxna, ombord på legendariska fartyg.

  • Påkostat Afternoon Tea
  • Firade 180 år 2020
  • Mat & service i toppklass
Vänner
Par
Singelresenärer

OM: Cunard är ett klassiskt rederi med anor från 1800-talet då man färdades över Atlanten med dåtidens mytomspunna ångfartyg. Under namnet British and North American Royal Mail Steam Packet Company fraktade man post mellan England och USA – en sträcka som fortfarande utgör en stor del av rederiets kryssningar. Idag ingår rederiet i Carnival Corporation & plc, som är världens största kryssningsoperatör.

FÖR: Cunard vänder sig främst till vuxna och medelåldern är lite högre ombord än på traditionella kryssningar. Inredningen på fartygen präglas av marmor och träpaneler, likt under ångfartygens glansdagar, och dessa mycket påkostade premiumkryssningar tillhör den högre prisgruppen. Rederiets rutter går världen över men det är främst de transatlantiska kryssningarna som rederiet är känt för.

Ett skepp kommer lastat

Nöje & underhållning

Cunards kryssningsfartyg är byggda för många dagar till havs så vare sig du är intresserad av aktivitet eller avkoppling finns mycket att välja bland ombord. Lyssna på en intressant föreläsning, ta ett svalkande dopp i poolen, skäm bort dig själv med en spabehandling, njut av stillheten i biblioteket och shoppa i butikerna. Framåt kvällen väntar fantastiska shower och musikaler. Prova lyckan i casinot eller mingla med en god drink i någon av de vackra cocktailbarerna. Även klassiskt Afternoon Tea och festliga galakvällar hör till upplevelserna ombord på Cunard.

Fartyg

Hittade