Club Eriks

Vår syster Club Eriks har ett brett utbud av egenproducerade premiumupplevelser som genomförs i grupp, med svensk värd. De flesta är kryssningar som har program både före och efter kryssningen, men även andra typer av upplevelser tillhandahålls. Resorna går till spännande destinationer över hela världen och priserna är all inclusive.

Stenstatyer på rad, på Påskön i Chile.

Resor över hela världen

Hos Club Eriks hittar du gruppresor över hela världen såsom till Medelhavet, Karibien, Antarktis, Australien/Nya Zeeland, Panamakanalen, norska kusten, Asien, Alaska, Hawaii, Kap Horn och Påskön. De flesta av dessa kryssningar har program både före kryssningen, från den plats du avseglar, och efter kryssningen, där kryssningen avslutas.

Två giraffer i solnedgången.

Allt ingår i angivna priser

Allt ingår i Club Eriks publicerade priser såsom flyg, kryssning, transfers och eventuella utflykter före och efter kryssningen. Dessutom gäller en lojalitetsbonus på 2% på alla paketerade reseupplevelser som du köper hos Club Eriks, som du kan använda för delbetalning av din nästa resa med klubben.

Riktig närbild av en husky, med ett blått och ett brunt öga.

Mycket kunniga värdar

Club Eriks har byggt upp sitt nätverk av värdar sedan starten 1993 och är mycket stolta över dessa medarbetare. De benämns just värdar för att tydliggöra att de inte är traditionella färdledare med "follow me"-skylt, utan istället en värd med fokus på att varje gäst ska ha det så bra som möjligt utifrån individuella preferenser och behov. De är naturligtvis extremt kunniga och världsvana.

Saxofonist på Bourbon Street i New Orleans.

Personligt och småskaligt

Club Eriks producerar och ansvarar själva för allt som ingår i resorna och projektledarna kallas "upplevelsekreatörer" för att illustrera deras roll och ambition. Medarbetarna har ett genuint intresse av att ha en personlig kontakt med dig som gäst och finns därför alltid tillgängliga för dig, oavsett vad du vill ha hjälp med. Kaffekoppen, som förekommer i Club Eriks annonser, är en symbol för det.

Jerusalem vackert kvällsupplyst.

Trevliga resenärer i mindre grupper

Club Eriks brukar hålla en gruppstorlek om maximalt 30 gäster. I de fall det blir fler följer ytterligare en värd med på resan. Som nämnts tidigare har värden fokus på att varje gäst ska ha det så bra som möjligt och de trevliga gästerna bidrar själva till den goda stämningen. Upplevelser med Club Eriks är helt enkelt upplevelser i gott sällskap.

Önskar du veta mer - läs här.