Boka en kryssning & boka den med oss!

I en djungel av digitala resesajter – varför ska du välja att boka din kryssning just med Eriks Cruises?

Vi ska berätta.

Drönarvy över aktern på fartyget MSC Seascape, ute till havs.

Varför åka på kryssning?

Att åka på en kryssning innebär att semestra i världsklass. Du går och lägger dig på en plats i världen och vaknar upp på en helt annan, utan att behöva krångla med transporter för att förflytta dig mellan destinationerna och utan att behöva packa upp väskan mer än en gång. Förutom spännande resmål längs rutten bjuder fartygen aktiviteter och underhållning, fantastisk service och god mat ombord.

Läs gärna vår FAQ om kryssningar

Din kryssningsspecialist online

Eriks Cruises erbjuder kryssningar över hela världen, alltid till bästa pris. På vår hemsida kan du lära dig mer om kryssningar som semesterform, jämföra olika rederier och söka efter din drömkryssning på egen hand. Du botaniserar med enkelhet bland destinationer, fartyg, kampanjer som rederierna har, tips och råd och matnyttig information, samt ser aktuella kryssningar i realtid. Eriks Cruises har ett av de bredaste utbuden av kryssningar som finns på den svenska marknaden.

Så hur navigerar du på erikscruises.se?

Utforska hela utbudet genom vår sökfunktion där du kan välja att filtrera på datum, reslängd och destination. När du klickat dig vidare kan du filtrera mer specifikt på land, avgångshamn, rederi och/eller fartyg eller om det är någon speciell typ av kryssning du önskar. Sortera sedan dina resultat på pris eller datum.

Önskar du lite hjälp på traven kan vi rekommendera att söka kryssningar under rubriken Tema, högst upp på sidan. Här har vi samlat de vanligaste typerna av kryssningar, samt information och tips kring respektive kategori. Om du vet redan exakt vilket rederi du vill kryssa med eller till vilken destination du önskar komma under din kryssning - sök då bland resultaten under REDERIER och DESTINATIONER.

~ Vi har garanterat en kryssning som kommer passa dig perfekt! ~

Tjejer paddlar kajak i havet utanför Ocean Cay MSC Marine Reserve.

Myter om kryssningar

Många svenskar förknippar kryssningar med Finlandsfärjorna, men att kryssa med rederier som till exempel Royal Caribbean eller Azamara är något helt annat.

Det råder en hel del förutfattade meningar kring kryssningar men vi vet av erfarenhet att 9 av 10 kryssningsresenärer kommer tillbaka när de väl provat en gång. Vi listar de vanligaste myterna och redogör för om de stämmer eller inte.

5 myter om kryssningar