Fartyget Explora I i vackra omgivningar.
Explora Journeys
1

Explora Journeys

Lyxkryssningar med all inclusive, ombord på mindre fartyg där varje detalj är genomtänkt.

  • Gratis wi-fi
  • Lyxiga sviter med balkong
  • Nya & moderna fartyg
Vänner
Par
Singelresenärer

Historien bakom Explora Journeys

Bakom Explora Journeys ligger den italienska familjen Aponte. Allt startade redan på 1600-talet när den napolitanske färjekaptenen Gianluigi Aponte träffade sin älskling som var passagerare på en av hans överfarter. Deras gemensamma passion och respekt för havet utvecklades till MSC Group, världens största företag inom sjöfart där bland annat MSC Cruises ingår, och Explora Journeys är nu en livslång dröm för familjen som går i uppfyllelse.

~ "Med inspiration från havet" ~

Par springer i vattenbrynet i solnedgången.

Ocean State of Mind

Ett sinnestillstånd som kännetecknas av lugn, enhet och glädje och som uppmuntrar till inre och yttre utforskande och upptäckter – Explora Journeys kallar det "Ocean State of Mind". Havet förbinder dig med människorna och platserna runt omkring dig och Explora Journeys "Ocean State of Mind" inbjuder till att vidga vyerna.

Lobby
Pool
Restaurang
Wellness
Bar
Lounge

Lobby

Ombord på 14 däck höga Explora I finns totalt 12 barer och lounger. Den vackra lobbyn, i sobra färger och med högt i tak, huserar en av barerna – Lobby Bar.

Sviter med privat balkong

Explora Journeys eleganta fartyg erbjuder boende i rymliga sviter. Inredningen är sober och samtliga sviter har balkong som ger ett härligt ljusinsläpp och möjligheten att njuta och koppla av med den bästa utsikten. Sviterna är skapade för att erbjuda ett "Home at Sea" och har alla tänkbara bekvämligheter. Alla gäster får en kyld flaska champagne på rummet vid incheckningen och under kryssningen har du som gäst alltid 24-timmarsservice.

Fartyg

Hittade