Seabourn

Intima och mycket lyxiga kryssningar med ett av världens bästa mindre kryssningsrederi.

  • Generösa hytter/sviter
  • Individuell service och mat i toppklass
  • All inclusive

OM: Seabourn grundades 1986 av ett konsortium av norska investerare under ledning av industrimannen Atle Brynestad. Fram till idag har ägarskapet varierat något i rederiet men sedan 2001 ägs Seabourn helt och hållet av världens största kryssningsbolag, Carnival Corporation & plc. Kryssningarna går till destinationer över hela världen och är allt från sjudagarskryssningar i Karibien till 100+ dagar långa World Cruises. De mindre fartygen gör att rutterna kan ha hamnar inkluderade som större fartyg inte kan besöka.

FÖR: Seabourns kryssningar är mycket lyxiga och vänder sig till vuxna och par som önskar njuta extra på semestern. Samtliga hytter är generösa sviter med havsutsikt. Ombord känner personalen dig vid namn och du har en egen värd/värdinna som ser till att du får bästa möjliga semester – och ett glas champagne när kryssningen startar.

ETT SKEPP KOMMER LASTAT

1

Nöje & underhållning

Seabourns fartyg erbjuder härliga möjligheter till både aktivitet och avkoppling. Här finns gym med havsutsikt för att kunna köra ett svettigt pass, ett SPA med sköna behandlingar, och möjlighet till lugnande yoga på däck. Du kan även prova lyckan i kasinot, ta ett dopp i poolen, delta i en fascinerande föreläsning eller öva på putten på bangolfbanan. Rederiet erbjuder även ”An evening with Tim Rice” där den hyllade engelska musikaliska teaterlyrikern på Broadway, i en presentation i konsertstil via video, lyfter fram några av sina mest älskade verk.

2

Mat & dryck

All inclusive ingår alltid i kryssningspriset, även premiummärken, och gästerna har tillgång till samtliga restauranger ombord utan någon extra avgift. Maten ombord är i världsklass och Michelinkocken Thomas Keller har satt sin prägel på flera av rätterna. Njut av en fin middag under stjärnorna, en god drink vid poolsidan, en fika på den egna balkongen eller en lättare lunch på någon utav de många fina restaurangerna.

3

Atmosfär ombord

Atmosfären ombord på Seabourns kryssningar är välkomnande och intim, lite som en klubbkänsla, och personalen känner gästerna vid namn. Rederiet själva pratar om ”The Seabourn Experience”.

4

Miljöarbete

På Seabourns hemsida kan du läsa om rederiets miljöarbete. Förutom att de följer de gemensamma åtaganden som Carnival Corporation har i organisationen, står här bland annat om rederiets samarbete med UNESCO, med målet att främja hållbar turism vid de världsarv som rederiets gäster besöker, samt om hur de fasar ut engångsartiklar i plast för både gäster och personal ombord.

Önskar du veta mer kan du läsa här.

Fartyg inom Seabourn

Hittade 0 kryssningar

Hjälp! Vi hittar tyvärr inga resultat på denna sökning

Prova att justera bland filtren eller varför inte göra en helt ny sökning?

Vill du försöka om från början?
0 av 0st