Seabourn
7

Seabourn

Intima och mycket lyxiga kryssningar med ett av världens bästa mindre kryssningsrederi.

  • Generösa hytter/sviter
  • Individuell service & mat i toppklass
  • All inclusive
Vänner
Par
Singelresenärer

OM: Seabourn grundades 1986 av ett konsortium av norska investerare under ledning av industrimannen Atle Brynestad. Fram till idag har ägarskapet varierat något i rederiet men sedan 2001 ägs Seabourn helt och hållet av världens största kryssningsbolag, Carnival Corporation & plc. Kryssningarna går till destinationer över hela världen och är allt från sjudagarskryssningar i Karibien till 100+ dagar långa World Cruises. De mindre fartygen gör att rutterna kan ha hamnar inkluderade som större fartyg inte kan besöka.

FÖR: Seabourns kryssningar är mycket lyxiga och vänder sig till vuxna och par som önskar njuta extra på semestern. Samtliga hytter är generösa sviter med havsutsikt. Ombord känner personalen dig vid namn och du har en egen värd/värdinna som ser till att du får bästa möjliga semester – och ett glas champagne när kryssningen startar.

Ett skepp kommer lastat

Nöje & underhållning

Seabourns fartyg erbjuder härliga möjligheter till både aktivitet och avkoppling. Här finns gym med havsutsikt för att kunna köra ett svettigt pass, ett SPA med sköna behandlingar, och möjlighet till lugnande yoga på däck. Du kan även prova lyckan i kasinot, ta ett dopp i poolen, delta i en fascinerande föreläsning eller öva på putten på bangolfbanan. Rederiet erbjuder även ”An evening with Tim Rice” där den hyllade engelska musikaliska teaterlyrikern på Broadway, i en presentation i konsertstil via video, lyfter fram några av sina mest älskade verk.

Fartyg

Hittade