Kryssningar jorden runt

En upplevelse du sent ska glömma!

Att resa jorden runt är för många ett riktigt drömäventyr och att göra det ombord på ett kryssningsfartyg är det absolut smidigaste sättet. Medan du får chansen att besöka spännande länder på flera kontinenter med allt vad det innebär i form av välkända städer, sagolika stränder och avskilda platser, behöver du aldrig tänka på att packa om resväskan en enda gång. Ditt ”hotellrum” följer ju med dig, var du än åker.

En kryssning är dessutom ett prisvärt och omväxlande sätt att se världen på. Ombord och i land finns alltid massor att se och göra, men här finns inga måsten. Du gör precis så mycket eller så lite som du vill. Lär känna dina medresenärer om du önskar det, eller bara njut av ditt eget sällskap och att vardagen satts på paus.

Vad vill du uppleva?

Spektakulära sevärdheter i Brasilien!

Att tänka på

Jorden runt-kryssningar är oftast 100 - 120 dagar långa och vanliga avresehamnar är Florida, Sydney och någonstans i Medelhavet. Det finns både billigare och dyrare alternativ så undersök noga vad som ingår i kryssningspriset.

Rederierna
På en sådan här lång resa är det viktigt att det finns saker att göra som du tycker om ombord. Kryssningen har ibland många dagar till havs för att komma till nästa destination, vilket ger gott om tid till att njuta av fartygets faciliteter. Alla fartyg erbjuder god mat och förstklassig service men utbudet av aktiviteter och underhållning varierar beroende på rederi.

Läs gärna mer om våra olika rederier.

Destinationerna
Bestäm dig även för vilka länder som du vill se. Visserligen går resan jorden runt och besöker ett 30-tal länder, men du kommer inte att få se alla delar av världen. Fartygens stopp på varje resmål är vanligtvis 1 - 3 dagar.

Läs gärna mer om de olika destinationerna.

Hittade