I grupp & med svensk värd

Vår syster Club Eriks har ett brett utbud av kryssningar som genomförs i grupp, med svensk värd. De flesta av dessa kryssningar har program både före och efter kryssningen och resorna går till destinationer över hela världen.

Världens bästa upplevelser

Club Eriks skapar och genomför cirka 100 upplevelser per år. I största utsträckning står en kryssning i centrum och Club Eriks anordnar landprogram både före och efter kryssningen, men även mat- och vinresor, rundresor, temaresor och tågresor utgör en stor del. Ingen upplevelse är den andra lik då Club Eriks själva producerar sina resor, men gemensamt för samtliga upplevelser är ändå att de innehåller de bästa komponenterna i form av resmål, boende, tidsperiod, sammansättning och värdskap.

Ett värdskap att vara stolt över

På de flesta upplevelserna följer en svensk värd med på resan och Club Eriks är mycket stolta över dessa medarbetare. De benämns just värdar för att tydliggöra att de inte är traditionella färdledare med "follow me"-skylt, utan istället en värd med fokus på att varje gäst ska ha det så bra som möjligt utifrån individuella preferenser och behov. De är naturligtvis extremt kunniga och världsvana. För lokal guidning anlitas duktiga medarbetare på plats som har god kännedom om de platser som besöks.

~ "Fantastiska medresenärer förgyller resan ytterligare" ~

Inga från-priser och bonus på dina köp

Allt ingår i Club Eriks publicerade priser såsom flyg, hotell, kryssning, transfers och eventuella utflykter före och efter kryssningen. Detsamma gäller även för mat- och vinresor, rundresor, temaresor och tågresor. Dessutom gäller en lojalitetsbonus på 2% på alla paketerade reseupplevelser som du köper hos Club Eriks, som du kan använda för delbetalning av din nästa resa med "Cluben".

Läs mer här, kika in på cluberiks.se eller kontakta oss på 08-20 55 00 för att få veta mer.