8

Oceania Cruises

Eleganta kryssningar med charmiga fartyg, på originella rutter med många strandhugg.

  • Personlig atmosfär
  • Stor andel återkommande gäster
  • Specialrestauranger ingår
Vänner
Par
Singelresenärer

OM: Oceania Cruises är ett amerikanskt rederi som grundades 2002 av riktiga veteraner inom kryssningsindustrin – Frank Del Rio, Joe Watters och Bob Binder. Idag är rederiet en del av NCL Ltd., som är världens tredje största kryssningsoperatör. De intima och lyxiga fartygen tillhör det övre premiumsegmentet, och den något mindre storleken på fartygen gör att rederiet kan gå in i hamnar där större kryssningsfartyg inte kan lägga till.

FÖR: Oceania Cruises erbjuder kryssningar till spännande hamnar i hela världen, och passar främst för mogna och kräsna resenärer som söker det lilla extra. Kryssa till Stilla havets exotiska paradisöar som Tahiti och Bora Bora, eller utforska Amazonfloden och Sydamerikas gröna regnskog och rika djurliv. Kryssningar går även till bland annat Alaska, Afrika, Karibien, Medelhavet och Australien och Nya Zeeland, samt jorden runt.

Ett skepp kommer lastat

Nöje & underhållning

Trots att Oceanias fartyg anses vara något mindre saknas ingenting för att du ska få en härlig upplevelse ombord. Här finns barer och lounger med piano- eller stråkmusik, välutrustade gym, sköna pooldäck, spa, butiker, casino och bibliotek. Runt om på fartygen visas dessutom konst av kända konstnärer. Önskar du dansa till sent på kvällen är det baren Horizon som gäller.

Guldkorn hos rederiet

Fartyg

Hittade