Oceania Cruises

Eleganta kryssningar med charmiga fartyg, på originella rutter med många strandhugg.

  • Personlig atmosfär
  • Stor andel återkommande gäster
  • Specialrestauranger ingår

OM: Oceania Cruises är ett amerikanskt rederi som grundades 2002 av riktiga veteraner inom kryssningsindustrin – Frank Del Rio, Joe Watters och Bob Binder. Idag är rederiet en del av NCL Ltd., som är världens tredje största kryssningsoperatör. De intima och lyxiga fartygen tillhör det övre premiumsegmentet, och den något mindre storleken på fartygen gör att rederiet kan gå in i hamnar där större kryssningsfartyg inte kan lägga till.

FÖR: Oceania Cruises erbjuder kryssningar till spännande hamnar i hela världen, och passar främst för mogna och kräsna resenärer som söker det lilla extra. Kryssa till Stilla havets exotiska paradisöar som Tahiti och Bora Bora, eller utforska Amazonfloden och Sydamerikas gröna regnskog och rika djurliv. Kryssningar går även till bland annat Alaska, Afrika, Karibien, Medelhavet och Australien och Nya Zeeland, samt jorden runt.

ETT SKEPP KOMMER LASTAT

1

Nöje & underhållning

Trots att Oceanias fartyg anses vara något mindre saknas ingenting för att du ska få en härlig upplevelse ombord. Här finns barer och lounger med piano- eller stråkmusik, välutrustade gym, sköna pooldäck, spa, butiker, casino och bibliotek. Runt om på fartygen visas dessutom konst av kända konstnärer. Önskar du dansa till sent på kvällen är det baren Horizon som gäller.

2

Mat & dryck

Hos Oceania Cruises ingår alla specialrestauranger i kryssningspriset och maten ombord är prisbelönt. Att sätta sig till bords på någon av restaurangerna är som att kliva in på en femstjärnig gourmetrestaurang i Paris. Prova Polo Grill om du älskar kött eller grillad hummer. Styr stegen mot Toscana om du föredrar italienska pastarätter och andra specialiteter. På Terrace Café kan du njuta av frukost, lunch och middag ute på däck. På de två större fartygen Riviera och Marina, finns även restaurangen Red Ginger med inspiration från det asiatiska köket.

3

Atmosfär ombord

På en kryssning med Oceania Cruises är servicen förstklassig och personlig och besättningstätheten per passagerare är en av de högsta inom kryssningsbranschen. Även atmosfären andas personlighet och stämningen ombord är skönt avslappnad.

4

Miljöarbete

På Oceania Cruises hemsida kan du läsa om rederiets miljöarbete. Här står bland annat hur rederiet hela tiden söker vägar för att minimera påverkan på miljön, hur de strävar efter att överträffa alla lagkrav för branschen samt om deras ISO 14001-certifikat, vilket handlar om miljöledningsstandarder. Företaget strävar efter att arbeta ”the R.I.T.E way” - respekt, integritet, förtroende (trust) och excellens – i alla aspekter.

Önskar du veta mer kan du läsa här.

Fartyg inom Oceania Cruises

Hittade 0 kryssningar

Hjälp! Vi hittar tyvärr inga resultat på denna sökning

Prova att justera bland filtren eller varför inte göra en helt ny sökning?

Vill du försöka om från början?
0 av 0st