Holland America Line
11

Holland America Line

Eleganta kryssningar i traditionsenlig miljö, till destinationer på alla sju kontinenter.

  • Mellanstora fartyg
  • Lugn stämning
  • Förstklassig mat
Vänner
Generationsresor
Par
Singelresenärer

OM: Holland America Line är ett nederländskt-amerikanskt rederi som erbjudit kryssningar sedan 1895. Sedan 1989 ägs rederiet av Carnival Cruise Lines, som i sin tur är en del av Carnival Corporation & plc – världens största kryssningsbolag. Holland America Line erbjuder kryssningar till världens alla sju kontinenter och vann under 2019 Cruise Critic’s Cruisers’ Choice Destination Awards för sina kryssningar i bland annat Alaska.

FÖR: Holland America Lines fartyg är klassiska i utförandet och riktar sig främst till vuxna och par som söker avkoppling och fantastiska middagar i en elegant miljö, även om det finns aktiviteter även för barn och ungdomar mellan 3 - 17 år ombord. Samtliga fartyg tar under 3 000 gäster så här bjuds kryssningar i en lugn miljö.

Ett skepp kommer lastat

Nöje & underhållning

Det finns gott om aktiviteter och underhållning ombord. Träna i gymmet, gå på workshops, lyssna på livemusik, shoppa, gå på museum, njut av vinprovning.. I land väntar ytterligare möjligheter till upptäckande då spännande utflykter med Zodiacs ingår i utvalda hamnar.

Fartyg

Hittade