Squok Club barn- & ungdomsprogram

Costa Cruises

Ett underhållande barn- och ungdomsprogram

I Costa Cruises barn- och ungdomsprogram Squok Club erbjuds spännande och roliga aktiviteter som garanterat underhåller barnen under kryssningen. Här finns pooler, sportdäck, ungdomsdisco, spel, ytor för skönt häng, turneringar av olika slag, "Kapten för en dag" och mycket mer. Barnen och ungdomarna delas upp i åldersgrupper så att programmen blir designade just för dem, och alla mellan 3 - 17 år är välkomna. Även barn från 6 månader är välkomna, dock endast i mån av plats och i vuxens sällskap.

~ "Det är ingen skola, ingen barnpassning – det är underhållning" ~

De olika programmen

För de allra minsta (6 - 36 månader) erbjuds möjligheten att vistas i barnklubben Squok Club i sällskap av vuxen, i mån av plats. Föräldrarna rekommenderas då att själva ta med barnmat, blöjor och hygienartiklar. Badblöja är ett krav vid poolbad för barn som inte är pottränade.

I åldersgruppen 3 - 11 år råder sig barnen utan föräldrarna i barnklubben Squok Club, där Costas underhållningsteam håller ställningarna med stimulerande och roliga aktiviteter både dag- som kvällstid. Observera att alla barn som deltar måste vara blöjfria. På många fartyg har Squok Club-området en bebispool, ett piratskepp och ett slott att leka i så barnen kommer inte ha en lugn stund mellan allt skoj. Klubben är uppdelad i åldersgrupperna Mini Club för 3 - 6 år, där de Greta Gris-inspirerade aktiviteterna är särskilt populära, och Maxi Club för 7 - 11 år, för att programmen ska bli så lämpligt anpassade som möjligt.

Tonåringar ombord har sin egen TeensClub som delas upp i två grupper, TeensClub Junior (12 - 14 år) och TeensClub (15 - 17 år), där båda grupperna kan ta del av anordnade aktiviteter under dagen och kvällen tillsammans med Costas personal. Vad sägs om roliga dans- och musikklasser, spännande idrottsturneringar, läckra pool partyn vid midnatt, disco och goda temamiddagar? Ungdomarna träffar garanterat nya kompisar att uppleva oförglömliga äventyr med.

Lite bra att veta om Costa Cruises kryssningar med barn

  • Squok Club barn- och ungdomsprogram håller öppet varje dag klockan 9.00 - 24.00.
  • Samtliga program i Squok Club är gratis.
  • I Costa Cruises restauranger ombord finns menyer och bufféer med barnens favoriter. Spädbarnsföräldrar rekommenderas att själva ta med mat till barnet.
  • Costa Cruises erbjuder generösa barn- och ungdomsrabatter på sina kryssningar. Kryssar två vuxna betalar medföljande barn under 18 år i samma hytt endast för skatter och hamnavgifter.