Dryckespaket Costa Cruises

Komplettera din kryssning med ett dryckespaket för obegränsad tillgång till dryck ombord. Vatten, kaffe och te ingår vid bufféerna men önskar du övrig dryck rekommenderar vi ett dryckespaket.

My Soft Drinks

Detta paket passar alla som gillar varma och kalla alkoholfria drycker. Du kan njuta av ett urval av juicer, energidrycker, kaffe, te, alkoholfria drinkar och läskedrycker på glas i utvalda barer och restauranger.

My Drinks

Detta paket passar dig som vill ha tillgång till uppfriskande läsk, husets vin och öl, kaffe, samt ett urval av alkoholhaltiga och alkoholfria drycker på glas i utvalda barer och restauranger.

My Drinks Plus

Detta paket passar dig som vill njuta av ett obegränsat antal alkoholfria och alkoholhaltiga drycker på glas, i utvalda restauranger och barer. Här ingår ett större sortiment av kaffe, cocktails och drinkar med utvalda premium brands än i My Drinks.

* Dryckespaket gäller i alla barer, med undantag för temabarer.

* Väljer du att köpa din kryssning med All Inclusive ingår dryckespaket i resans pris. För gäster boendes i insideshytt, utsideshytt, balkonghytt eller minisvit ingår My Soft Drinks eller My Drinks. För gäster boendes i svit ingår My Drinks Plus.

* Ovanstående paket gäller för resenärer som är 18 år eller 21 år och äldre beroende på avresehamn. För barn och ungdomar under 18 år erbjuds dryckespaketet My Soft Drinks.

* Du måste beställa dryckespaket för hela kryssningen och alla vuxna med samma bokningsnummer och/eller som reser i samma hytt måste beställa samma paket. Det är ej tillåtet att dela dryckespaket mellan resenärer.