Kryssning i Karibien med barn

Det sköna klimatet, den härliga atmosfären, de läckra naturupplevelserna, de goda smakerna och de roliga aktiviteterna gör Karibien till en av världens bästa kryssningsdestinationer – speciellt om du reser med barn/ungdomar.

null

~ "Hade vi tur fick vi "låna" barnen till middagen" ~

Gokartbanan ombord på NCL:s fartyg Bliss.

Destinationen

Karibiens stora örike ger möjligheten att besöka flera vackra och exotiska öar på en och samma kryssning, utan att du behöver packa upp väskan mer än en gång. Då vissa rederier har sina egna karibiska öar är flera resmål dessutom specifikt anpassade just för kryssningsresenärer. Det fantastiska klimatet gör att destinationen lämpar sig för resande året runt så det är inte konstigt att Karibien är en av världens mest populära kryssningsdestinationer!

Tjej hänger i säkerhetslinan vid klätterväggen på fartyget Harmony of Seas.

Rederierna

Nästan samtliga rederier erbjuder resor i regionen och här går några av världens största kryssningsfartyg. Ombord erbjuds ett fantastiskt utbud av att se och göra för både vuxna och barn/ungdomar som vattenland, olika sportaktiviteter, spa, barn- och ungdomsklubbar, ett stort antal restauranger, barer och caféer, lekrum, utställningar, shopping, bio, minigolf, gokart, generösa poolområden.. Här finns ingen tid till att bli uttråkad eller sysslolös.

Vattenkrig i H2O Zone ombord på Allure of the Seas.

Vi rekommenderar

Väljer du rätt rederi och rätt fartyg är succésemestern ett faktum och framförallt Royal Caribbean, Norwegian Cruise Line, Costa Cruises och MSC Cruises är barnvänliga ut i fingerspetsarna. Fartygen är byggda för barnfamiljer och säkerhetsföreskrifterna ombord är rigorösa. Flera av våra gäster har uttryckt det som att "Hade vi tur fick vi ”låna” barnen till middagen!" så här kan man tryggt låta barnen upptäcka fartyget på egen hand, tillsammans med nyfunna vänner.

Hittade