Kryssningar under höstlovet

Höstledigt 2024

Passa på att ta en paus mitt i hösten, när barnen har höstlov. På en kryssning med några av de största rederierna finns roliga aktiviteter och spännande underhållning för hela familjen, och i land väntar nya upptäckter för stora och små.

Rederier för barnfamiljer

Vi har samlat de mest barnvänliga rederierna för höstlovet 2024 – Royal Caribbean, Norwegian Cruise Line, MSC Cruises och Costa Cruises.

Kryssningar på innovativa fartyg

Royal Caribbean

Royal Caribbeans fartyg erbjuder massor att se och göra för både vuxna och barn/ungdomar. Rederiet har lanserat flera “firsts” genom åren som utmanat vad som är möjligt att ha på ett kryssningsfartyg. Här finns äventyrsaktiviteter som zipline, surfsimulator, radiobilar och trapetsskola. Önskar du lugnare aktiviteter finns härliga spaavdelningar, utomhusbio, matlagningskurser och storslagna shower på scen, is och i vatten för hela familjen att njuta av. Dessutom är maten ombord i världsklass. Gågator kantade med restauranger, barer och caféer innebär nästan obegränsade valmöjligheter.

Läs mer om Royals barn- & ungdomsprogram

Kryssningar med en sydeuropeisk touch

MSC Cruises

En kryssning med MSC Cruises passar utmärkt för hela familjen då det på fartygen finns aktiviteter för de stora familjemedlemmarna likväl som för de små. Sjung karaoke, tävla i idrottsturneringar, unna dig en spabehandling, lär dig dansa och utmanas i matlagning. Ha roligt i de stora poolområdena, svettas i de välutrustade gymmen, kasta tärning i casinot, åk snabbast i vattenrutschbanorna och shoppa i butikerna. Utbudet ombord varierar något men den sydeuropeiska atmosfären är genomgående. I de många restaurangerna bjuds goda Medelhavssmaker likväl som smaker från andra delar av världen.

Läs mer om MSC:s barn- & ungdomsprogram

~ "Fartygen är byggda just för familjer och är barnvänliga ut i fingerspetsarna med ett gigantiskt utbud av att se och göra och äta ombord!" ~

Kryssningar med störst utbud av restauranger

Norwegian Cruise Line

Utbudet ombord Norwegian Cruise Lines fartyg varierar något men att fokus ligger på familjens alla medlemmar, såväl vuxna som barn/ungdomar, är gemensam för hela flottan. På fartygen finns aktiviteter och underhållning i världsklass. Gå på Broadwaymusikaler, utmana familjen och vännerna i bowling, lyssna på liveband, återhämta dig på spa och shoppa i butikerna. Här finns klätterväggar, stora soldäck, gym, barn- och ungdomsklubbar, karaokebarer och vattenrutschbanor. Dessutom erbjuder inget annat rederi så många olika restauranger att välja mellan.

Läs mer om NCL:s barn- och ungdomsprogram

Kryssningar i tydlig italiensk stil

Costa Cruises

På en kryssning med Costa Cruises känner du dig alltid välkommen oavsett om du är ensamstående, reser i par eller har hela familjen med ombord. Här trivs du som uppskattar italiensk mat och livsstil i en livlig atmosfär. Fartygen har alla en unik karaktär och exklusiva tjänster men gemensamt för samtliga är att de byggts för att kombinera komfort, nöjen och fritid ”Costa style”. På dagsprogrammet finns mängder av aktiviteter och på kvällstid bjuds teaterföreställningar, shower, musik och tävlingar. Ombord finns gym, spa och härliga poolområden.

Läs mer om Costas barn- & ungdomsprogram

Hittade