Barn- & ungdomsprogram

MSC Cruises

Klubbar med världskända samarbetspartners

MSC Cruises har ett antal barn- och ungdomsklubbar ombord på sina fartyg, med aktiviteter och faciliteter för att underhålla barn i alla åldrar. Här finns roliga spel, det anordnas skojiga tävlingar, barnen kan testa olika sporter, gå på disco och mycket mer. Vissa av klubbarna har planerats och skapats tillsammans med LEGO® och Chicco. På utvalda fartyg finns ett urval av LEGO-produkter att köpa i butiker ombord på fartyget, så att barnen har möjligheten att uttrycka sin kreativitet precis när de vill.

~ "Det är underhållning för barnen från morgon till kväll" ~

De olika programmen

Barnen och ungdomarna delas upp i fem olika åldersgrupper så att programmen blir designade just för dem, med aktiviteter utformade specifikt för den relevanta åldersgruppen, och alla mellan 0 - 17 år är välkomna. Utbildad, flerspråkig personal som är certifierad för att ha hand om barnen finns alltid närvarande. Klubbarna är öppna varje dag och inkluderade i kryssningspriset.

Litet barn på Baby Club ombord på MSC Cruises fartyg.

0-3 år

Baby Club

I samarbete med det ledande babyvårdsmärket Chicco tillhandahåller Baby Club faciliteter och aktiviteter för spädbarn och småbarn under 3 år. Du kan lämna dina småbarn hos MSC Babycare-personalen, eller om du hellre vill stanna kvar och leka tillsammans med barnen. Här finns spel, leksaker, musik och rytmaktiviteter.

För 2 och 3-åringar, som gärna vill hjälpa till i köket, finns området Baby Chef. Under överinseende av Doremi Chef och föräldrarna får barnen förbereda en god pizza, utan begränsningar vad gäller stök!

Glada och busiga barn på Mini Club på MSC Cruises fartyg.

3-6 år

Mini Club

Miniklubben välkomnar barn mellan 3 och 6 år och dessa utrymmen är skapade i partnerskap med LEGO®. Klubben erbjuder stimulerande spel, evenemang och lärande aktiviteter som Arts & Crafts, och de små sjöfararna kan även tävla i DUPLO®-byggande. Dessutom är hela familjen inbjuden till Doremi Family Disco!

En gång per kryssning hålls LEGO® Experience Day med parad, show med maskotarna Doremi och Sailor samt diplomutdelning till alla barn som intygar att han/hon nu är en Junior LEGO Master Builder.

Liten tjej bygger med lego ombord på MSC Cruises fartyg.

7-11 år

Junior Club

Junior Club är skapad för att inspirera till kontakt och samarbete mellan 7 till 11-åringar, genom en mängd olika interaktiva aktiviteter. Några av höjdpunkterna är Masterchef at Sea Juniors, Dorebro Sport-tävlingar och livespelet Fire & Ice. Här hålls konst- och hantverksaktiviteter och sportturneringar, och de små sjöfararna kan även delta i LEGO® Experience On Board;

• LEGO® Vertical play wall: en utmaning mellan tjejer och killar där målet med spelet är att vara snabbast att fullborda figuren på Play Wall

• LEGO® Tech Experience: spela gratis med de senaste spelen från Play Station, Wii och XBox – alla märkta LEGO®

Ungdomar spelar spel i Young Club ombord på MSC Cruises fartyg.

12-14 år

Young Club

Ungdomar har en egen plats på fartygen där de kan ha kul och träffa nya vänner. I Young Club anordnas sportturneringar och tävlingar och här finns högteknologiska spel och andra roliga aktiviteter. Att upptäcka, interagera och engagera är måttot.

Ungdomar spelar spel i Teens Club ombord på MSC Cruises fartyg.

15-17 år

Teen Club

Teen Club-aktiviteter inkluderar bland annat sport- och danstävlingar, sociala nätverksspel, Wii-, Xbox- och PS4-turneringar. På kvällen kan de gå på disco, sjunga karaoke, klä upp sig till White Party, delta i en Flashmob eller bara hänga med sina nyfunna vänner. Andra roliga aktiviteter är;

• Drone Acadamy: chansen att pilotera en snabbt flygande drönare genom en hinderbana i ett nattlopp som verkligen kommer att testa flygskickligheten

• Dance Crew Competition: utvecklad i samarbete med Fremantle, företaget bakom "The X Factor", ges team av tonåringar chansen att tävla om titeln Årets dansbesättning (finns bara ombord på MSC Grandiosa)

• YouTube-webbserie: barnen får följa tonåringen Markus på hans första kryssning när den förvandlas till ett oväntat äventyr