Splash Academy barn- & ungdomsprogram

Norwegian Cruise Line

En omtyckt barn- och ungdomsklubb

I Norwegian Cruise Lines Splash Academy och Entourage-program för barn och ungdomar erbjuds roliga och kreativa aktiviteter under ledning av erfarna och engagerade ledare från NCL. Här bjuds generösa lekytor, tv- och videospel, kurs i att jonglera och i att dekorera cup cakes, ungdomsdisco, sagostund, skattjakt, episka vattenland och mycket mer. Barnen och ungdomarna delas upp i åldersgrupper så att programmen blir designade just för dem, och alla mellan 6 månader och 17 år är välkomna.

~ "Det här är ögonblick som barnen kommer ihåg" ~

De olika programmen

För de allra minsta (6 - 36 månader) erbjuds barnklubben Guppies. Här leker barnen tillsammans med sina föräldrar på dedikerade utrymmen med gott om leksaker och möjligheter till aktivitet, under max två timmar per dag.

Åldersgrupperna 3 - 5 år (Turtles), 6 - 9 år (Seals) och 10 - 12 år (Dolphins) råder sig utan föräldrarna. Barn i yngsta gruppen måste dock vara pottränade för att få delta. Här får barnen ta del av aktiviteter som är både underhållande och kreativa, som cirkusskola, målning och skattjakter, under ledning av den mycket kunniga personalen i programmet.

Tonåringarna (13 - 17 år) håller till i det egna tonårscentret Entourage, som består av de coolaste loungerna och de hippaste dansklubbarna. Vad sägs om filmvisningar, olika temafester, spännande sporttävlingar, musik, konst, skönt häng, ungdomsdisco och videospelsturneringar? Här finns alltid något att göra och klubben är bemannad med kunnig personal som arbetar för att alla ska känna sig inkluderade och ha roligt.

Lite bra att veta om NCL:s kryssningar med barn

  • Samtliga aktiviteter i Splash Academy och Entourage ingår i kryssningspriset, om inte annat anges.
  • Registrering krävs för de olika barn- och ungdomsprogrammen. De minsta barnen måste ha vårdnadshavare med.
  • Norwegian Cruise Line har ett hyttutbud som tar väl hänsyn till familjer. Vissa av fartygen erbjuder hytter med två sovrum för större familjer, och det finns även familjehytter med badkar.
  • Flera av restaurangerna ombord har barnmeny för barn upp till 12 år och Norwegians "Free at Sea" innebär bland annat fria middagstider, för största valfrihet.
  • Norwegian Cruise Line erbjuder barnpassning mot en extra kostnad för åldersgruppen 3 - 12 år när fartyget ligger i hamn, samt under kvällstid.