Fartygsklasser Royal Caribbean

Royal Caribbean har de största fartygen på marknaden och nya innovationer tänjer ständigt på gränserna för vad som är möjligt att göra ombord på ett fartyg. Samtliga rederiets fartyg erbjuder ett fantastiskt utbud av att se och göra för både vuxna och barn/ungdomar, och just familjer är målgruppen som rederiet främst riktar sig till. Banbrytande aktiviteter, ett stort antal restauranger och caféer, de största barn- och ungdomsklubbarna till havs och påkostade shower håller familjen sysselsatt från morgon till kväll. 

Fleet Guide

År 2022 erbjuder Royal Caribbean sammanlagt 26 olika fartyg i sju olika fartygsklasser. Så vad skiljer de olika klasserna åt? Kolla in Eriks Cruises guide nedan för fartyg och highlights för de olika klasserna.

Royal Amplified®

När du åker med ett Royal Amplified®-fartyg får du återupptäcka det du älskar och uppleva nya oförglömliga saker för första gången. Det är ingen vanlig renovering vi pratar om, utan en Royal Amplified®-förvandling som gjort fartygen fyllda till brädden med spännande aktiviteter som du kan delta i under resan mellan hamnarna. Det finns läckra nya middagskoncept, spänning och aktiviteter på rekordnivå och helt nya sätt att fortsätta äventyret långt efter att solen har gått ned.