Nytt fartyg

Låt oss presentera Royal Caribbeans senaste tillskott till flottan.

Icon of the Seas

Låt oss presentera Royal Caribbeans nya Icon of the Seas – ett färgglatt fartyg med plats för hela 7 600 passagerare som lanseras i början av 2024. Fartyget är det första i den nya Icon-klassen och bjuder på en hel del nyheter ombord i kategorierna spänning, wow, familj och är-det-ens-möjligt. Royal Caribbean är riktiga mästare på att bjuda sina gäster på oändliga alternativ till aktiviteter och underhållning och nya Icon of the Seas är sannerligen inget undantag.

Underhållning

Du som kryssat med Royal Caribbeans fartyg i Oasis-klassen känner till AquaTheatre och de imponerande vattenakrobatikshowerna man kan se där. På Icon of the Seas är AquaTheater numera AquaDome, där de akrobatiska föreställningarna kröns av ett fem våningar högt vattenfall som rör sig i takt med artisterna.

Upptäck mer om Icon of the Seas.

Familjeområdet Surfside

Grannskapet Surfside är det perfekta området för hela familjen. Här finns bland annat fem restauranger, en karusell, en arkad och vattenparken Splashaway Bay för barn.

Ultimate Family Townhouse
Här finns även varje familjs drömsemesterhem, Ultimate Family Townhouse, som är en exklusiv familjesvit i tre våningar. På översta våningen finns sovrum och badrum. På våningen under, dit du kan ta dig genom att glida nerför svitens egen rutschkana, finns en härlig terass där du kan spela bordtennis eller bara njuta av dagen. I bottenvåningen finns en liten biograf, en rymlig lounge och en balkong som sträcker sig hela vägen runt fartygets akter med privat jacuzzi och matbord.

Upptäck mer om Icon of the Seas.

Vattenland och pooler

Icon of the Seas har hela sju pooler ombord. Här finns Cloud 17 och Swim & Tonic endast för vuxna gäster, Water's Edge för hela familjen, läckra Hideaway Infinty Pool och sviternas privata poolområde och soldäck The Grove. Önskar du en mer avslappnad dag vid poolen är Cove Pool ett utmärkt val. Och visst behöver världens största kryssningsfartyg även den största poolen till havs! Välkommen till Royal Bay.

Category 6
Förutom sju pooler har Icon of the Seas även sex vattenrutschbanor i den största och häftigaste vattenparken till havs – Category 6. Åk i kapp med en vän i Storm Chasers dubbelrutschbana, pröva de vilda rutschbanorna Frightening Bolt och Pressure Drop eller ta med hela familjen på en gummibräda i Hurricane Hunter och Storm Surge.

Upptäck mer om Icon of the Seas.

Hittade