Wonder of the Seas

Royal Caribbeans spektakulära Oasis-klass har fått ännu en gigant

Fartygen i Royal Caribbeans Oasis-klass är riktiga mästerverk i ingenjörskonst som kammar hem priser år efter år för banbrytande attraktioner, nydanande design, mat och logi i världsklass samt oförglömliga upplevelser. Från världens högsta och längsta rutschbana till havs, och storslagna Broadwaymusikaler, till kulinariska koncept som tar med gästerna på en resa från Asien till Europa och vidare till Underlandet – världens största kryssningsfartyg är fulla av äventyr som hänför alla sorters upptäckare, stora som små. Läs gärna mer om just Wonder of the Seas här.

Perfekt för generationsresor

En kryssning är det perfekta resesättet när många generationers olika behov och viljor ska tillgodoses. Du väljer själv hur aktiv du vill vara och du har hela familjen samlad på ett ställe, men behöver för den skull inte alltid hänga ihop.

Royal Caribbeans kryssningar lämpar sig utmärkt för generationsresor. Fartygen har aktiviteter och faciliteter för alla i familjen, från den yngsta till den äldsta, och kryssningarna angör spännande hamnar runt om i världen. Ombord finns dessutom ett stort urval av spännande restauranger och fina caféer, så att alla kan finna sina favoriter. 

~ "Alla i familjen får en rolig och behaglig resa" ~

Ett tips vid resa med äldre barn

Om du kryssar med lite äldre barn är ett hett tips att boka två hytter, snarare än en fyrabäddshytt. Det ger en större komfort och en bekvämare upplevelse för alla i familjen, även om ni kanske inte spenderar så mycket tid just här. Ibland finns så kallade connecting doors-hytter till förfogande, det vill säga hytter där man kan öppna en dörr emellan hytterna, men inte alltid.

Hittade