Ocean Cay MSC Marine Reserve

- en privat ö i Bahamas

En ö tillägnad MSC Cruises gäster

Ocean Cay MSC Marine Reserve är MSC Cruises privata ö som ligger i västra Bahamas, 10 mil öster om Miami. Ön var tidigare en industriell sandutvinningsplats men med stort fokus på hållbarhet och forskning har Ocean Cay förvandlats till en unik destination för MSC Cruises kryssningsresenärer.

Ön erbjuder grönska i form av 80 000 planterade växter, buskar och träd. Här finns hela sju stycken vita sandstränder med stolar, parasoller och cabanas för dig som önskar en avkopplande dag i solen. Vill du prova vattensporter, som till exempel snorkelsafari och paddleboard, eller andra aktiviteter erbjuds det som en del av utflyktsprogrammet. Strosa runt i butikerna efter en unik souvenir, unna dig en överdådig spabehandling på MSC Aurea Spa och njut av en god cocktail och en bit mat på någon av de många olika barerna och matställena som finns runt omkring ön. Har du dryckespaket inkluderat under kryssningen ingår drycken även på Ocean Cay, om än med ett lite annat utbud.

Fartygen lägger till direkt vid ön så du kan enkelt gå av och ombord vid ditt besök på Ocean Cay. Njut av sol och bad och aktiviteter under dagen, gå ombord och gör dig iordning för kvällen, och återvänd sedan i land för nattens festligheter. Vad sägs om en traditionell Bahamian Junkanoo-parad, strandfest med DJ och en fantastisk ljusshow från fyren?

Fira på ön

Ocean Cay MSC Marine Reserve är omgiven av två mindre öar, Beyond Blue Cay och Beach Cay, varav en kan hyras privat för dagen (max 30 gäster). När du hyr ön under en dag inkluderas en privat båt, ett partytält, solstolar, lounger, mat och dryck. Perfekt om du ska fira bröllop eller kanske jubileum av något slag!

Så blev Ocean Cay MSC Marine Reserve till

Hittade