Middag ombord på Oceania Cruises fartyg.

Specialrestauranger

Oceania Cruises

Hos Oceania Cruises ingår alla specialrestauranger i kryssningspriset och maten ombord är prisbelönt. Här finns allt från en fransk bistro och ett klassiskt steakhouse till caféer och en wellnessinspirerad restaurang. Klockan fyra varje dag kan du dessutom njuta av ett klassiskt Afternoon Tea – självklart även detta inkluderat i kryssningspriset.

Ett litet smakprov på restaurangerna

Toscana
Polo Grill
Ember
Jacques
Red Ginger
Tuscan Steak
Terrace Café
Waves Grill
Aquamar Kitchen

Toscana

Det toskanska köket utvecklades från rika familjetraditioner och många recept i restaurang Toscana har sitt ursprung hos mödrar och mormödrar till Oceania Cruises egen italienska personal.

Öppen för middag ombord på:
Regatta, Insignia, Nautica, Marina, Riviera och Vista

Reservation krävs.

Executive Culinary Director

Den legendariske mästerkocken Jacques Pépins är Oceania Cruises Executive Culinary Director och ombord serveras minnesvärda middagar kända som de finaste till sjöss. Att sätta sig till bords på någon av restaurangerna är som att kliva in på en femstjärnig gourmetrestaurang i Paris.

Den legendariske mästerkocken Jacques Pepin är Executive Culinary Director ombord på Oceania Cruises fartyg.

Personligt porträtt

Jacques Pépin

Jacques Pépin är en fransk kock som har tjänat på många prestigefyllda restauranger, både i Paris och i USA. Han har varit den franske presidenten Charles de Gaulles personliga kock, och tackat nej till samma jobb hos president John F. Kennedy i Vita huset.

Oceania Cruises dryckespaket

Dryck ingår alltid i kryssningspriset hos Oceania Cruises, dock med vissa begränsningar. Uppgradera till Prestige Select för obegränsad tillgång till dryck ombord.

House Select

House Select är inkluderat i simply More och ger dig champagne, vin och öl till lunch och middag på restaurangerna ombord. Urvalet inkluderar dussintals premiumviner och champagne- och ölsorter från hela världen.

Prestige Select

Uppgradera ditt dryckespaket till Prestige Select för USD 30 per person per dag. Då kan du njuta av obegränsad mängd premiumsprit, champagne, vin och öl var och när du vill under kryssningen.