Eriks Cruises informerar

Resebranschen är onekligen en luttrad bransch och vi blir ständigt utmanade av allt från isländska askmoln och arabiska vårar till amerikanska presidenter och världsomspännande virus.

Just nu rapporteras intensivt om Coronaviruset och dess spridning. Vi följer utvecklingen noga och tar del av information från Utrikesdepartementet och Folkhälsomyndigheten, och förlitar oss på dess expertis i säkerhetspolitiska och hälsomässiga frågor. Det som nu gäller är att UD avråder från icke nödvändiga resor till samtliga länder fram till 14 april 2020. Därefter är ett nytt beslut att vänta.

Med hänsyn till de rådande omständigheterna runt om i världen så gäller det för oss på Eriks Cruises att anpassa vår verksamhet. Vi kommer från 1 april och tills vidare att ha nya öppettider på kontoret, måndag till torsdag 8 - 13. Vi får be om att all kommunikation med oss görs via mail eller telefon till annat anges. Besök i butiken undanbedes med respekt för er, våra kunder, och vår personal.

Hela resebranschen befinner sig i en mycket ansträngd situation. Vår erfarenhet så här långt är att alla, oberoende nation och företag, försöker att hjälpas åt för att minska de negativa effekterna. De ekonomiska mellanhavandena är ansträngda och tenderar därför att ta längre tid än normalt, varför vi ber om förståelse för detta. Eriks Cruises har fulla resegarantier ställda till kammarkollegiet, och våra medarbetare besitter unik kunskap och erfarenhet som kommer väl till pass i dessa snabba omställningar och anpassningar.

Vi hoppas att vi snart ska nås av några positiva nyheter om att virusets framfart mattas och att våren, ljuset och värmen börjar göra sig gällande. Har du några frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta oss i enlighet med ovan.