The Haven by Norwegian

Ett lite lyxigare alternativ hos Norwegian Cruise Line

En exklusiv avdelning ombord på utvalda fartyg

Norwegian Cruise Line erbjuder möjligheten till en lite lugnare tillvaro ombord i vad de kallar the Haven, på översta däck. Detta är en exklusiv avdelning på vissa av fartygen som har de mest lyxiga, välutrustade och rymliga boendena. För närvarande finns the Haven by Norwegian på Bliss, Breakaway, Dawn, Epic, Escape, Gem, Getaway, Jade, Jewel, Pearl, Prima och Norwegian Star.

Boenden med enastående komfort

The Haven har de mest lyxiga, välutrustade och rymliga boendena som finns ombord på fartygen. Här somnar du skönt i sängar med bäddmadrass från Bliss Collection by Norwegian, där duntäcke och ett stort urval av kuddar skapar bästa förutsättningar för en god natts sömn. I badrummet finns lyxiga badrumsprodukter och efter en skön dusch kan du koppla av i badrock och tofflor medan du njuter av en kaffe från den egna kaffemaskinen eller något att dricka från den kostnadsfria minibaren. Samtliga boendekategorier i the Haven inkluderar dryckespaket, wi-fi, specialrestauranger, rabatt på utflykter samt specialpris på gäst tre och fyra i en hytt, och vissa kategorier har även mousserande vin, vatten på flaska och fruktkorg inkluderat vid ombordstigning.

~ "The Haven är det bästa av två världar" ~

Lyxiga fördelar för the Havens gäster

The Haven by Norwegian ligger undangömd på toppen av fartyget och från Horizon Lounge, som är exklusiv för Haven-gäster, bjuds fantastisk panoramautsikt över havet och resmålen man besöker. Njut av lugnet vid det egna poolområdet och soldäcket the Haven Courtyard, smaka specialmenyer på fine dining-restaurangen och mingla i avdelningens eleganta bar. Som gäst i the Haven har du tillgång till 24-timmars butlerservice, conciergetjänst, prioriterad sittning i fartygets restauranger och teater, samt får inbjudningar till cocktailpartyn ombord. Precis som alla andra gäster har du alltid tillgång till det enorma utbud av aktiviteter, nöjen och shopping som ett stort fartyg erbjuder men the Haven ger dig även möjlighet till lugn och ro likt på ett mindre fartyg.

Poolområdet i The Haven på utvalda fartyg hos Norwegian Cruise Line.

Följ med på en rundtur!

The Haven erbjuder det bästa av två världar. Som gäst får du tillgång till allt vad fartyget erbjuder i form av aktiviteter, nöjen och shopping men du får även extra uppmärksam service, lyxigare boende och inkluderade förmåner.

Hittade