The Sanctuary

Ett lite lyxigare alternativ hos Princess Cruises

Ett soldäck exklusivt för vuxna

Samtliga Princess Cruises fartyg erbjuder the Sanctuary – ett soldäck till havs, endast för vuxna. Här finns bekväma solstolar i skuggan av ett luftigt tak eller helt exponerade för solen, vilket du önskar, samt mysiga Cabanas (varierar mellan fartyg). På nyare fartyg erbjuds även bungalower i strandhusstil med soffor, TV och hemtrevlig inredning. Beroende på vilket fartyg du kryssar med finns området stationerat på ett av de övre däcken i fören eller aktern, direkt ovan Lotus Spa. Dess läge innebär att området har vidsträckt havsutsikt runt om, samt att man som gäst får nytta av spaets dämpade atmosfär och härliga faciliteter som pool och bubbelpooler.

En lugn reträtt ombord

The Sanctuary är som en lugn oas – ett avkopplande alternativ till de otaliga utomhusaktiviteterna och underhållningen som finns på andra ställen på fartyget. Servicen här är mycket uppmärksam och Serenity Stewards ser till att tillgodose dina behov, oavsett om det är för att tillhandahålla kylda ansiktshanddukar eller för att ta emot matbeställningar. Menyn består av lätta rätter och snacks, som hamburgare och vårrullar, goda smoothies och alkoholhaltiga drycker. Maten ingår medan dryck kostar extra.

~ "The Sanctuary är det bästa av två världar" ~

Hur du får tillträde till the Sanctuary

Halvdagskort, som antingen kan användas klockan 08.00 - 12.30 eller 13.00 - 17.00, är tillgängliga för 20 USD per person. Heldagskort kostar 40 USD per person. Under speciellt natursköna kryssningar, som genom Glacier Bay, Tracy Arm, College Fjord, Panamakanalen eller Suezkanalen, måste du istället betala för ett "Scenic Sanctuary Package" för cirka 60-75 USD per person, för att få tillgång till the Sanctuary.

Ett annat alternativ för att få tillgång till the Sanctuary är att boka massage i badhytterna. Alfrescomassagen, som kan bokas via Lotus Spa, inkluderar nämligen gratis användning av the Sanctuary en timme efter behandlingen. Du behöver inte köpa ett pass till the Santuary för att få massage, såvida du inte vill stanna längre än den inkluderade timmen.

Hittade