Coco Beach Club®

– en exklusiv strandklubb på Perfect Day at CocoCay

Coco Beach Club® är tillgänglig för gäster i alla åldrar men med en kapacitet på bara några hundra personer är detta en exklusiv strandklubb för dem som önskar komma undan från alla andra gäster. Njut av bland annat en privat strand, klubbhus, infinitypool, solstolar och handdukar av premiumkvalitet, samt gratis middag på restaurangen Coco Beach Club®.

Infinity Edge Pool och privat sandstrand

Vid infinitypoolen finner du bekväma dagbäddar, solstolar i vattnet och barservice. Poolen har dessutom fantastisk utsikt över havet. Önskar du istället bada i havet finner du gratis solstolar på strandklubbens exklusiva sandstrand. Solstolarna och dagbäddarna är alla tillgängliga enligt först till kvarn-principen. De kan inte reserveras i förväg. Kostnadsfria flytande mattor finns också tillgängliga för alla Coco Beach Club®-gäster enligt samma princip.

Lyxiga cabanas på stranden eller i havet

Önskar du uppgradera din dag på Perfect Day at CocoCay ytterligare, kan du boka en cabana. Strandklubben erbjuder både Beach Cabanas och Floating Cabanas. Båda typerna av cabanas inkluderar gratis inträde till Coco Beach Club® för upp till åtta gäster och varje cabana har sin egen Cabana Attendant som tar hand om allt du kan behöva under din vistelse.

Samtliga cabanas inkluderar en soffa, matplats, fyra solstolar, låsbar förvaring, laddningsuttag, premiumhanddukar och obegränsat med vatten på flaska. Dessutom finns en minibar fylld med vin, öl och läsk. Här finns också en meny till Coco Beach Clubs® exklusiva restaurang och gästerna kan låna gratis snorkelutrustning. Utöver bekvämligheterna på Beach Cabanas har Floating Cabanas dessutom en hängmatta för två personer, sötvattensdusch och en rutschkana direkt ner i det kristallklara vattnet.

Planlösning

Beach Cabanas

Planlösning

Floating Cabanas

Restaurang med exklusiv meny

Alla gäster på Coco Beach Club® kan njuta av förstklassiga matupplevelser på restaurangen Coco Beach Club®. Under dagen ingår ett sortiment av sallader, förrätter, kaffe och bakverk. Lunch serveras från klockan 11:00 till klockan 15:00. Inga bokningar krävs men det kan bli hektiskt vid bästa lunchtid, så se till att planera därefter. Har du hyrt en cabana kan du välja att beställa din mat till hytten via din Cabana Attendant, eller om du önskar äta på plats på restaurangen. Om du har ett dryckespaket fungerar det var som helst på ön, inklusive här. Eftersom ingen stranddag är komplett utan en drink i handen, beställ en Coco Cuveécocktail – en tropisk blandning av Chandon Sweet Star, Maliburom, kokosvatten och ananasjuice.

Hur du får tillträde till strandklubben

När du anländer till Perfect Day at CocoCay med ditt kryssningsfartyg kan du välja att ta den cirka 15 minuter långa promenaden från fartyget till klubben, eller så kan du ta den kostnadsfria spårvagnen som avgår ungefär var tionde minut nära Arrivals Plaza. För tillträde till Coco Beach Club® köper du ett dagspass. Priserna varierar baserat på vilket fartyg du kryssar med, tid på året och aktuella kampanjer som drivs av rederiet (räkna med $150 - $180 per person), dock har barn under tre år alltid gratis entré. Vi rekommenderar att du bokar ditt dagspass så tidigt som möjligt för bästa pris. Vid ankomst till strandklubben får du ett armband som du kan använda för att gå in och ut till klubben som du önskar under dagen.