Perfect day at CocoCay, Bahamas

Spektakulära Perfect Day at CocoCay är ett paradis för hela familjen.

Perfect Day at CocoCay är Royal Caribbeans privata ö i Bahamas som genomgått en totalrenovering fram till januari 2020, för att kunna erbjuda enastående möjligheter till både äventyr och avslappning exklusivt för rederiets kryssningsgäster. Vissa av aktiviteterna och områdena ingår i kryssningspriset, medan vissa kostar extra.

Erövra Nordamerikas högsta vattenrutschbana, ta en drink i swim up-baren i Bahamas största sötvattenpool och ta ett foto från 137 meters höjd i en luftballong. Här finns roliga aktiviteter för hela familjen. Wi-fi är tillgängligt på ön för alla med ett internetpaket och har man dryckespaket inkluderat under sin kryssning gäller det även i öns många restauranger och barer.

Tips på att se och göra!

Aktivitet

Roligt för hela familjen

Vid South Beach, på andra sidan ön från piren sett, finns roliga aktiviteter för hela familjen. Spana på fiskar från glasbottenbåtar, träna så svetten rinner på ett Zumbapass, spela volleyboll och basket på stranden eller paddla i det klara vattnet. För de allra minsta finns Splashaway Bay i mitten av ön, som bland annat stoltserar med hela fem vattenrutschbanor. Med sängar och stolar kring poolen kan föräldrarna enkelt hålla koll på de små, och samtidigt må gott i solen. Se karta.

null
Äventyr

Högt, långt och stort

På CocoCay finns den största vågpoolen i hela Karibien och den högsta vattenrutschbanan i hela Nordamerika – 41 meter långa Daredevil's Peak®. Vågar du ge dig på denna Thrill Waterpark? Ziplinen och luftballongen, som bjuder utsikt från 137 meter upp i luften, är även de värda att prova på.

null
Strandliv

Skönt chill i stora lass

Koppla av i den exklusiva Coco Beach Club®, som är det senaste tillskottet på CocoCay. Förutom lugnet vid det oändliga blå finns här en läcker infinitypool precis vid stranden samt lyxiga, flytande cabanas – de första på Bahamas. Om du letar efter ultimat avkoppling är Chill Island på västra sidan av ön ett måste. De fina vita sandstränderna här och det kristallklara tropiska vattnet, är verkligen som gjort för att bara koppla av. Besök Chill Grill för god mat när du blir hungrig.

null

~ "Timmarna på Perfect Day at CocoCay försvinner rasande fort" ~

Rundtur på Perfect Day at CocoCay

Svårt att föreställa dig hur en dag på Perfect Day at CocoCay kan se ut? Häng med på rundturen bland vattenrutschbanor, cabanas, vattenland, restauranger och Beach Clubs. Den här ön har verkligen något för alla.

Hittade

Andra destinationer