Familjen Bylund på kryssning

~ Har du sett våra filmer med Bylunds i Karibien? ~

Semester i världsklass

Har du sett våra filmer med Jan Bylund och hans familj på kryssning i Karibien? Då hoppas vi att du har blivit nyfiken på att veta mer om kryssningar – hur det fungerar att resa med barn, vad som erbjuds ombord, vad som finns att se och göra på de olika destinationerna där kryssningarna gör stopp etc. Att åka på en kryssning innebär att semestra i världsklass och vi ska göra vårt bästa för att göra det solklart.

Karibien med familjen

Just Karibien, där familjen Bylund kryssat, är en perfekt destination för kryssningar. Det sköna klimatet årets alla månader, den härliga atmosfären, de läckra naturupplevelserna, de goda smakerna och de roliga aktiviteterna gör Karibien till en av världens bästa kryssningsdestinationer till och med – speciellt om du reser med barn/ungdomar. Karibiens stora örike ger dessutom möjligheten att besöka flera exotiska öar på en och samma kryssning, utan att du behöver packa upp väskan mer än en gång.

Medelhavet med familjen

Även Medelhavet är otroligt populärt när det kommer till kryssningar. Den korta flygresan från Skandinavien, som gör det relativt enkelt att ta sig söderut till värmen, är en av anledningarna. Speciellt om du reser med barn. De många länderna kring Medelhavet, som gör att du kan uppleva flera olika kulturer, historia och traditioner på en och samma resa, är en annan anledning. Här bjuds ett fantastiskt utbud av sevärdheter och intressanta städer att besöka, och den kulinariska maten gör även den sitt till.

Royal Caribbeans Oasis-klass

Familjen Bylund har kryssat med giganten Symphony of the Seas, som ingår i Royal Caribbeans Oasis-klass. Fartygen i denna klass är riktiga mästerverk i ingenjörskonst som kammar hem priser år efter år för banbrytande attraktioner, nydanande design, mat och logi i världsklass samt oförglömliga upplevelser. Från världens högsta och längsta rutschbana till havs, och storslagna Broadwaymusikaler, till kulinariska koncept som tar med gästerna på en resa från Asien till Europa och vidare till Underlandet – världens största kryssningsfartyg är fulla av äventyr som hänför alla sorters upptäckare, stora som små.

Oasis-klassens samtliga fartyg är som flytande städer, indelade i sju stadsdelar – The Royal Promenade, Central Park, The Boardwalk, Pools and Sports Zone, Vitality of the Sea, Entertainment Place och Youth Zone. Ta en tur i karusellen i nöjesområdet Boardwalk och gör en shoppingrunda på Royal Promenade. I utomhusområdet Central Park på däck 8 kan du promenera på de lugna gångstigarna och njuta av de öppna ytorna. Trots att du befinner dig mitt i skeppet kan du njuta av en kopp kaffe med bara himlen ovanför dig. En riktigt häftig upplevelse. I Youth Zone finner barn och ungdomar ett område helt tillägnat till dem.