Kryssningsfilmer med Bylunds

Vilka är familjen Bylund?

Jan Bylund är en av våra mest älskade komiker och utsågs till Sveriges bästa ståuppkomiker 2004 av Expressen. Dock kanske många känner igen honom främst från TV-rutan. Jan har varit programledare för Bingolotto och Koloniområdet Iris och har även medverkat i bland annat Du är vad du äter, Klassfesten, Släng dig i brunnen, Söndagsöppet och Sing a long.

I nedan filmer får du följa Jan och hans familj när de är på kryssning i Karibien med Royal Caribbeans fartyg Symphony of the Seas. Vi får följa Jan 53 år, Pernilla 47 år, Lisa 17 år och Jonathan 13 år när de upptäcker allt vad detta gigantiska fartyg har att erbjuda, och vi får även smakprov på vad som finns att se och göra på de härliga resmålen som besöks längs kryssningsrutten.

”Alla i familjen har sina egna intressen, hobbys och idrotter på hemmaplan – gym, ridning, kampsport – så vi är vana vid att det händer saker hela tiden. Vi är ganska resvana och föredrar sol och värme på semestern, men det måste vara upptäcktsfärder och äventyr inblandat också – annars blir vi rastlösa!”

En dag i Miami

Familjen Bylund spenderar en dag i soliga Miami innan deras kryssning med Symphony of the Seas startar. Är Miami så trångt som det sägs?

Se alla kryssningar med Royal Caribbean

Ombordstigning

Spända, nyfikna, glada.. Familjen Bylund beger sig till fartyget Symphony of the Seas som ligger i hamn i Miami, Florida, och kliver förväntansfulla ombord.

Se alla kryssningar med Royal Caribbean

Fler filmer

Underhållning ombord

Royal Caribbeans Oasis-klass riktar sig till hela familjen och erbjuder oförglömliga upplevelser för alla åldrar. Låt dig imponeras av fullskaliga Broadwayshower och häftiga vatten- och isshower, svängig livemusik och rolig stand up-komik. Bland mycket annat.

Utflykter i land

Vid varje stopp finns möjligheten att utforska på egen hand eller om du önskar följa med på någon av rederiets utflykter. Snorkling, adrenalinfyllda höghöjdsaktiviteter, sightseeing och kultur- och historieinriktade besök är bara några av alternativen.

Aktiviteter ombord

Royal Caribbeans fartyg tänjer ständigt på gränserna för vad som är möjligt att göra ombord. Här ryms en massa djärva och adrenalinfyllda aktiviteter, flera revolutionerande så kallade "firsts", för att äventyren aldrig ska ta slut. Håll till godo och ha skoj!

Restauranger, caféer & barer ombord

Med 20 restauranger placerade över mer än 16 däck erbjuder Royal Caribbeans Oasis-klassade fartyg mat och dryck med inspiration från världens alla hörn. Spännande sushi, klassiska cocktails, läckra burgare, korv med bröd på nytt vis, fina viner..

Övrigt ombord

Förutom aktiviteter, underhållning och restauranger i massor finns bland annat även luriga toaletter och en bit av New York ombord på Royal Caribbeans fartyg i Oasis-klassen. Och visste ni att världens största fartyg har typ världens minsta ratt?

Röster från ansvariga ombord

Vill du se längre intervjuer med ansvariga ombord? Jan Bylund passade på att prata med Symphony of the Seas kapten Rob Hempstead, Second Officer Ossian Ekberg, Cruise Director Mike Szwajkowski och Environmental Officer Ewa Zieba när han var ombord. Dessutom fick Jan en pratstund med Royals Senior Vice President, Patrik Dahlgren, när han var på besök i Stockholm.